Belpopzondag op Radio Tequila

Belpopzondag op Radio Tequila

januari 27, 2024 Uncategorized 0

Op Radio Tequila wordt de Week van de Belgische Muziek afgesloten met Belpopzondag.

Op radio en televisie, in lokale muziekwinkels, van concertzalen en clubs tot in scholen, cultuur-en gemeenschapscentra, jeugdhuizen en bibliotheken was de Belgische muziek alomtegenwoordig deze week van maandag 22 tot zondag 28 januari 2024. Zo ook op Radio Tequila. Zondag zorgen wij voor een waardige afsluiter met Belpopzondag. We starten om 12 u, na de laatste tonen van Up To Date, waar special guest Carlos Alleene voor de muziekkeuze heeft gezorgd.

Henny trapt af op de middag met zijn persoonlijke keuze uit het ruime Belpoparchief van Radio Tequila. Jacob Van Maerlant gaat in Grasduinen in de Pophistorie, van 13 tot 15 u, dan uiteraard weer de historische toer op met, naast klassiekers, ook enkele vergeten Belpopplaaten en dito artiesten. Van 15 tot 17 u is Henny terug, na een deugddoende lunch, om zijn keuze verder af te werken. Frank Van Geel zorgt voor het laatste uurtje, tussen 17 en 18 u.

Van Freddy Sunder tot Angèle, en alles wat daar tussen zit, het komt allemaal voorbij tussen 12 en 18 u op Belpopzondag op Radio Tequila.

Afstemmen dus op zondag 28 januari 2024 tussen 12 en 18 u op 106.2 FM voor de regio Deinze)  of 107.8 FM voor de regio Aalter). Of wereldwijd via jouw smartphone, tablet of laptop via de groene knop “Luister Live” op  www.radiotequila.be  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 8 =