Vooruitblik op Up To Date 1001

Vooruitblik op Up To Date 1001

januari 21, 2023 Uncategorized Up To Date 0

Na de feesteditie van vorige week, voor 1000 x Up To Date, wordt aflevering 1001 weer een “gewone” editie. 

Elke zondagmorgen hebben de luisteraars en Peter en zijn team een aperitiefafspraak bij Up To Date op Radio Tequila. Eva DG en Peter ontvangen jullie radiofonisch in UP-TO-DATE  met ook nu weer  een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “Dit is Belgisch.” Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Nikki Petit en Eddy Vaernewyck bijten deze keer de sptis af. Op vrijdagavond 27 januari vindt een gratis poëziewandeling plaats in hartje Deinze. Op drie locaties kunnen de deelnemers van poëzie genieten: de stedelijke bibliotheek van Deinze, de verrassende programmatie in CAVEA en Pop Up Gallery. Tijdens de Poëzieweek wil men een zo breed mogelijk publiek kennis laten maken met gedichten. Dichters uit eigen regio bezingen vriendschap op Luister Duister. Vandaag zijn Nikki Petit en Eddy Vaernewyck onze gasten. Met Eddy hebben we het kort ook nog even over wat deze namiddag 22/1 te gebeuren valt met het kunstenproject VAARWATER.

We krijgen vandaag nieuws vanuit Tielt: schepen Vincent Byttebier komt ons de Dag (Week) van de Academies toelichten naar aanleiding van het eeuwfeest van de Tieltse academies.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Wim Verstraete en Lieven Tack van het VTI Deinze hebben het over hun 27ste Eetfestijn en 35ste bouwavond op zondag 12 februari en dinsdag 7 februari.

Christophe Blomme van het Leietheater en Pieterjan Quisquater, Emmy Beyls en Jolien Verroeye van Cultuurregio Leie Schelde stellen De Week van de Muziek voor in het Leiettheater. Die loopt van maandag 30 januari tot zondag 5 februari. Tijdens die week staat de wekelijkse film op dinsdag 31 januari en woensdag 1 februari volledig in het teken van Belgische muziek. Op vrijdag 3/2 stelt Ruben Block zijn nieuwe album Looking To Glide voor. Met de Belpop City Special geven Jan Delvaux en Bobby Ewing op zaterdag 4 februari het startschot van een hele reeks Belpop-activiteiten in de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − 10 =