FEEST! bij Radio Tequila, in de Brielpoort en in de ether

FEEST! bij Radio Tequila, in de Brielpoort en in de ether

december 23, 2022 Uncategorized 0

De kersthits en bijhorende jingles draaien in onze dagelijkse programmatie vanaf 7 december, zoals het hoort. Maar nu komen de echte feestweekends er aan! Dat zal je ook op Radio Tequila merken. De gewone weekendprogrammatie wordt daarvoor grondig aangepast.

Zaterdag 24 december, kerstavond

10  tot 18u:   De Cosy Top 100, gezellige muziek in de aanloop naar het grote familiefeest van kerstavond. Presentatoren zijn Marc Roelants, Frank Van Geel, Hendrik Anders, Jonathan Van Helleputte en Rik Van Vinkt.

18 tot 22u: Jonathan neemt jullie radiogewijs mee met een feestversie van zijn zaterdagavondprogramma.

Zondag 25 december, Kerstmis

Up To Date spaart zich dit en volgend weekend even in de aanloop naar de 1000e uitzending op 15 januari. Je hoort van 9 tot 21 u fijne, ontspannende muziek op deze feestdag met als presentatoren Rik Van Vinkt, Frank Van Geel, Jacob Van Maerlant, Jonathan Van Helleputte, Lex Hofman en Michaël Bultinck.

Een uitschieter wordt ongetwijfeld de Kerstversie van Grasduinen in de Pophistorie, op de gewone uren tussen 13 u en 15 u, met een heuse Kerstparade.

Zaterdag 31 december, Oudejaarsavond

Op Oudejaar respecteren wij de normale programmatie tot 22u. Presentatoren Wim Bruggeman, Marc Roelants, Frank Van Geel, Hendrik Anders, Jonathan Van Helleputte en Rik Van Vinkt bouwen op naar dé feestavond van het jaar.

Het feest barst los op de radio vanaf 22 u met Eric Wuytack en Jo Van Langeveld. Als nieuwjaarsgeschenk krijgt de luisteraar tussen 2 en 3 u een exclusieve jaarmix.

Om 23 u gaan de deuren van de Brielpoort open, waar de crew van Feest! 2023 jullie een onvergetelijke laatste en eerste nacht van het jaar bezorgt.

Zondag 1 januari, Nieuwjaar 2023

Omdat het vandaag de eerste (dag) van de eerste (maand) van 2023 is, draaien wij de hele dag alleen maar nummer 1 hits. No nonsens, zonder commentaar, alleen maar muziek!

 

Veel luisterplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =