Vooruitblik op Up To Date 998

Vooruitblik op Up To Date 998

december 17, 2022 Up To Date 0

Elke zondagmorgen hebben de luisteraars en Peter en zijn team een aperitiefafspraak bij Up To Date op Radio Tequila. Eva DG en Peter ontvangen jullie radiofonisch in UP-TO-DATE  met ook nu weer  een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema  “Bakske vol met,,,”. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Sofie De Baere van de vzw Ter Wilgen Fonds bijt deze zondagmorgen de spits af. Ter Wilgen Fonds gaf steun aan zeven projecten in 2022 en doet een nieuwe projectoproep van 20.000 euro.

Marc Verleyen, alias Marc-V ( echte naam Eddy Timmerman) bracht samen met Rick De Hey en Jacy Janice een eerste kerstsingle uit. We hebben kort een telefonisch gesprek met Marc-V.

Hannelore Baeten is buurtwerker in Gavere, het gaat met haar over een proefproject Zorgzame Buurt met als titel ’t Is voor mekaar” .

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Kunstenaar Martin Wallaert en Bianca Declercq onthulden vrijdagnamiddag, in aanwezigheid van minister van staat Herman De Croo en burgemeester Simon Lagrange, een kunstwerk aan de ingang van hun atelier in Machelen. Tegelijk werd de jaarlijkse eindejaarstentoonstelling geopend.

Geboren Deinzenaar Bruno Vanobbergen, sinds 2018 algemeen directeur en sinds vorige maand nu ook waarnemend administrateur-generaal van het Agentschap Opgroeien, gaat in gesprek met Eva en Peter over de wantoestanden in de kinderopvang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + negen =