‘Goal! Live’ zendt op zaterdag 12 september live de tweede thuismatch van KMSK Deinze uit

‘Goal! Live’ zendt op zaterdag 12 september live de tweede thuismatch van KMSK Deinze uit

september 11, 2020 Goal! Live 0

Radio Tequila, de lokale radiozender in de regio Deinze en Aalter, zal ook de tweede thuiswedstrijd van KMSK Deinze live uitzenden. Op zaterdag 12 september spelen de oranjehemden tegen RWD Molenbeek in de reeks 1B.

Na het succesverhaal in de eerste uitzending van Goal! Live zal Radio Tequila ook de tweede thuiswedstrijd van KMSK Deinze voorzien van live commentaar. Op zaterdagavond, om 20 uur 45, trapt oranjezwart hun derde wedstrijd van het seizoen op gang. Na twee verloren partijen is Deinze nog steeds op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen.

Door de coronamaatregelen zijn vele supporters nog altijd niet welkom in het stadion en daarom blijft Radio Tequila de supporters een hart onder de riem steken. “Voetbal is een plezier voor iedereen, maar het brengt vooral mensen bij elkaar. Door muziek en interventies vanop het veld willen wij de sfeer van het stadion tot in de huiskamer brengen”, klinkt het bij reporter ter plaatse Emile Wallays.

Interviews na de wedstrijd zullen bovendien te beluisteren zijn in het zondagse sportprogramma Goal, de volgende morgen van 8 tot 10 u.

De match KMSK Deinze – RWD Molenbeek kan je vanop de eerste rij volgen op 106.2 FM voor de regio Deinze en op 107.8 FM voor regio Aalter. Via de smartphone, tablet of laptop luisteren kan het eveneens door te surfen naar www.radiotequila.be.

ra’, alias Roland Aerssens, stadionomroeper voor SK Deinze, pleegt ook dit nieuwe seizoen weer voor elke thuismatch van zijn voetbalploeg een column die hij betitelt als ‘Schoon Matchke’. 

Olli

 Ten huize Van Steenpuiste maakt de vrouw des huizes zich steeds meer zorgen. Manlief is zeventig geworden en heeft het enorm moeilijk met die ‘coup de vieux’. Daarenboven wordt hij dagelijks geconfronteerd met deprimerende nieuwsfeiten. De nul op zes van zijn ploeg in 1B, de blijvende maatregelen voor covid-19, de vroege opgave van zijn favoriet Philippe Gilbert in de Tour en zijn zorgwekkend gezondheidsrapport na een jaarlijkse check-up bij de huisdokter…

Gelukkig is er de liefde van zijn Francine die het trouwboekje letterlijk van buiten kent. In goede en slechte tijden…

 –       Ventje, gene paniek, we gaan samen naar Maria Midden In‘t Ges voor een onderzoek! We laten ons voeren vanop de Kortrijksesteenweg mee da zelfrijdend elektrieken busje! En Olli, zo heet dat ding, brengt ons tot aan de deure van de klinieke. Alles komt goe, Gerard!

–       Zwijgt over Olli, Francine! Ik sukkele mee mijnen bloeddruk, mee mijne cholesterol, mee mijn darms! Ik ben verdomme versleten en gij begint over een stom buuske! Straks speelt Deinze tegen RWDM en were mee ne klets gemaskerde supporters! Daarvan ben ik ziek! Ons voetballers hebben volk nodig! Den twaalfde man! Nul op zesse! We moeten winnen hé!

–       Rustig Gerard, kalmte kan u redden. En zeggen dat ge nog ooit, in de jaren tzeventig fan waart van den Boskamp, bij RWDM! En nog altijd  is     Johan uwen topfavoriet! We waren ton een verliefd koppelke, hé schat? Johan vond me een moordgriet, weetgenog, Gerard?

–       Da was grote klasse, Francine! Den beer! Het middenveld was van hem, kracht en techniek, wijveken! Kampioen in ‘75 en hij wint al fluitend de Gouden Schoen, als Hollander hé! Topkerele…

–       En ik vind hem ook subliem als analist, ventje! Misschien is Bossie wel special guest vandenavond in Deinze! Met goeie tips voor onzen trainer! (imiteert Boskamp) “Die RWDM-gozer moet je zien, joh, die kan nog geen strandbal raken! En die links back! Die loopt als een dood vogeltje, man! Maar die Lionel Mertens van jullie zeg, die legt er zomaar drie in het mandje!”

–       Jawadde, mijn madam als standop comedienne! Kom zoeteke, we placeren ons in ons flatscreen-tribune. De chips mee pickles nie vergeten en een stuk of zes jupiler blikskes! En we zwijgen over Olli, beloofd?

–       Beloofd, mijn ziek ventje! Maar morgen kijken we toch naar den Olli, hé? Zulte-Waregem tegen Charleroi, mee Deschacht hé, Gerard… (ra)

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 9 =