Vooruitblik op Up To Date 881

Vooruitblik op Up To Date 881

september 12, 2020 Up To Date 0

De Deinse schepen van cultuur Rutger De Reu is te gast bij Peter en Roland met goed nieuws voor de Deinsze cultuurwereld. Het Leietheater gaat weer open maar dan natuurlijk in coronamodus.

Ronny Van De Walle is niet alleen actief bij Radio Tequila, hij is ook voorzitter van Videoclub Canteclaer, maar die gooien nu de handdoek.  Hij brengt Griet Van den Driessche verantwoordelijke-coördinator van De Elfjes, mee en ook Ilse Bontinck. En daarvoor is er een heel goeie reden.

Marc vande Gucht komt vertellen over zijn boek “Collega in hoofd en hart”. Hij werkte jarenlang in het bedrijfsleven. Sinds 2005 is hij consultant in change, transitie, strategisch advies, en begeleidt hij start-ups. Vandaag is hij als consultant voor Ausy actief in stadsontwikkeling bij de stad Halle. Na de dood van zijn dochter in 2003 richtte hij samen met Jan Toye het Fonds GavoorGeluk (www.gavoorgeluk.be) op dat fors begaan is met mentaal welbevinden bij jongeren in Vlaanderen.

Rita Van Kerrebroeck, voorzitter van AC Deinze brengt tienkamper Thomas Van Der Plaetsen mee en ze hebben het over het BK Meerkamp en een open 10-kamp voor senioren heren en dames in Deinze. Op 26 en 27 september is er het BK Meerkamp en een open 10-kamp voor senioren heren en dames waar Thomas Van Der Plaetsen 8000 punten wil behalen. Dit zou een unicum betekenen in de geschiedenis van de club en ook op Belgisch niveau.

De muziekkeuze is zoals altijd in de handen van Roland. Thema van deze uitzending is “Shazammekes”. Benieuwd.

Afstemmen voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op zondag 13 september van 10 u tot 12 udoe je via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Het kan ook digitaal op jouw smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be . Enkele gesprekken kan je ook volgen via Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila.

Wie niet op zondagmiddag kan luisteren, kan dat ook nog op maandagavond van 19 tot 21 u, want dan wordt het programma integraal herhaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − 10 =