Up To Date & Zindering van 26 mei 2019

Up To Date & Zindering van 26 mei 2019

mei 27, 2019 0

 

Jos Lannoo en Luc Taelman kwamen  reclame maken voor hun 35ste Vriendschapstocht op zondag 2 juni door Wandelclub Natuurvrienden Deinze

Fauve Todarrrello startte vorig jaar de jeugdzorgboerderij Vzw Den Opkikker int Grammene. Ze vangen er jongeren op met problemen, geen probleemjongeren. De boerderij is gelegen in de Kwakkelstraat in Grammene. Ze doet dit samen met medebestuurders Filip De Waele en Eline Verstrepen en een aantal vrijwilligers. Den Opkikker is er voor kwetsbare jongeren tussen 17 en 26 jaar. Ze komen er terecht op eigen initiatief of nadat ze werden doorverwezen door bijvoorbeeld de huisarts. Vooraleer ze er aan de slag kunnen, wordt eerst een intakegesprek gedaan. Op die manier kan men inschatten of ze kunnen geholpen worden. Er is plaats voor acht personen. Ze komen uiteraard niet alle dagen. Hoe het precies in zijn werking gaat en hoe een dag er uit ziet kwam Fauve uit de doeken doen. Je vindt nog meer info op www.vzwdenopkikker.wixsite.com/denopkikker .

Na 11 uur ontving Carine en Christian Evy Gruyaert als centrale gast in hun talkshowprogramma ‘Zindering’. Ook Angelique Deserranno van de nieuwe zaak in de Tolpoortstraat BRAAVO was te gast. Evy Gruyaert was op nationale verkiezingsdag de volgende “stem” / centrale gast in ‘Zindering’. Evy is al ruim 20 jaar een “mediamadam” en woont sinds enkele jaren in Astene. Ze startte haar carrière bij Radio Donna, werkte korte tijd bij MNM en is nu te horen bij radio Nostalgie met haar wekelijkse praatshow ’40 Something’. Op tv presenteerde ze ondermeer programma’s als’ Vlaanderen Vakantieland’, ‘De Rode Loper’ en ‘De val van 1 miljoen’ en heeft nu al vier seizoenen op de teller staan van het populaire VIER-programma ‘Stukken van mensen’. Maar ze zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als de stem en initiatiefneemster van ‘Start to Run’ waarmee ze Vlaanderen en het buitenland massaal aan het lopen kreeg. Gevolgd door het project ‘Yoga met Evy’. Recent opende ze in het Driespoort shoppingcenter in Deinze een nieuwe zaak: E-Fit. E-Fit staat voor elektro-fitness waarmee met behulp van een elektrodenpak alle belangrijkste spiergroepen worden gestimuleerd in 20 minuten, terwijl je dat in een normale trainingssessie pas bereikt na 40 minuten.

De extra gast die aanschoof in het programma was Angelique Deserranno. Zij opende vorige maand ‘Braavo’, een nieuwe trendy zaak annex tea-lounge in de Tolpoortstraat te Deinze. Een zaak met een lekkere bijzonderheid… en daar kwam ze over vertellen…
De rubriek ‘Positief gedacht’ van Carine sloot traditioneel het programma af.

Je kan Up To Date en Zindering opnieuw beluisteren op maandagavond 27 mei van 19 tot 21 u via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 7 =