Up To Date 799 van 17 februari 2019

Up To Date 799 van 17 februari 2019

februari 18, 2019 0

Chris Verghote, centrummanager van de stad Deinze stelde Fashion Day voor: op 3 maart brengen Deinse handelaars hun lentetrends op de mode- en lentebeurs ‘Fashion Day’ in de Brielpoort. 17 maart wordt opnieuw ZotWijs in de Brielpoort. Deinze Winkelstad, Stad Deinze en Deinse handelaars organiseren een professionele mode-en lentebeurs “Fashion Day”. Op zondag 3 maart 2019 van 10 tot 18 uur kan je met het hele gezin genieten van twee professionele modeshows, een professionele kinderfotoshoot op de catwalk, drink- en eetstandjes en animatie voor jong en oud. Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa, inclusief een gratis cocktail. Je kan ze aankopen bij de deelnemende handelaars van de modeshows en aan het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel. Voor kinderen is de toegang gratis. Fashion Day is een totaalconcept met een dag vol activiteiten. Bezoekers aan deze mode- en lentebeurs kunnen een volledige dag de nieuwste trends ontdekken voor de lente en de zomer 2019. Om 10 uur start de Fashion Day met een professionele fotoshoot voor kinderen tussen 4 en 12 jaar en dit in samenwerking met Kdkes, Crealief en Foto Video Mac. Terwijl de ouders iets eten of een lekkere aperitief drinken aan de voorziene standen, genieten de kinderen van de kinderpoppenkast om 11 uur of de Kids Clownshow om 14.30 uur. Doorlopend zijn er ook een springkasteel en grime voorzien, zodat de ouders ongeremd kunnen genieten van de shows, de aanwezige kraampjes, DJ crazy Sir-G en de kleurenconsulente, manicure, maquillage en stylingadvies. Om 13.30 en 15.30 uur zijn er twee professionele modeshows, gecoördineerd door La Strada en in samenwerking met de volgende deelnemende Deinse handelaars: Bel&Bo, Blue Globe Sports, Cannie Men in Style, Dominique & co, Filies, G-Brand, Grusenmeyer Ladies, Optiek Herpol, Hunkemöller, Ideal Fashion, Molders Mode men-women-kids, Nancy Store Ladies & Men, Schoenen Leroy en Vanty Fashion. Julie’s Beautysalon staat in voor de styling van de mannequins. La Strada organiseert de modeshows die elk 45 minuten duren. Elke handelaar dompelt via 12 mannequins de bezoekers onder in de nieuwste lente- en zomermode op vlak van kledij, lingerie, badmode en accessoires (brillen, schoenen) en dit voor dames, heren en kinderen.
Justine de Jonckheere praat de shows aan elkaar. Naast de modeshows zijn er ook 27 kraampjes waar verschillende handelaars op een gezellige manier de lentetrends presenteren, gaande van maquillage, decoratie, parfum, beauty, bloemen, lekkere hapjes en drankjes tot juwelen en nog zoveel meer.
Kaarten: via de deelnemende handelaars van de modeshow en via het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel .

Jeugdtheater Crea kondigde “Mowgli’s Jungle Book” van Rudyard Kipling aan in een regie en bewerking van Bernd Verzele. In de Palace de volgende twee weekends.

Rita Van Caeneghem en Marianne De Wulf brachten hun voorzitter Geert Van Luchene mee. Toneel Dutry stelt voor “Dwazen” van auteur Neil Simon in een bewerking en regie van Rita Vancaneghem. Voorstellingen op 22-23-26-27 februari om 20u. en 1 &2 maart om 20 u. en 24 februari en 3 maart om 15 uur. Reservatie bij Nic Foncke, op werkdagen vanaf 18u via tel. 09/386 96 45

Stijn Michiels, de Vlaamse zanger stelde zijn nieuwe single voor.

Het programma kan opnieuw beluisterd worden, zoals steeds, op maandagavond 18 februari tussen 19 en 21 u. Afstemmen daarvoor op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of met pc, tablet of smartphone via de website www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 11 =