Up To Date 797 van 3 februari 2019

Up To Date 797 van 3 februari 2019

februari 5, 2019 0

 

Chris Moreels, oud-medewerker van Radio Tequila, stelde zondagmorgen zijn hobbybranderij ‘Buizerd en Saars’ voor aan de luisteraars. Hij had daarvoor Mercedes Colpaert, een Barista-fan, meegebracht. Chris Moreels uit Lozer pakt uit met een opmerkelijke nieuwigheid in het koffiewereldje namelijk ‘personal profile roasting’ of beter ‘koffie op maat’. Hij verbouwde zijn tuinhuis tot een koffiebranderij en kan er voor elke klant een andere koffievariëteit produceren. Daarnaast brengt hij de Kruisem-koffie op de markt. Voor zijn hobbybranderij koos Chris de opmerkelijke naam Buizerd en Saars. Een verhaal op zich. Meer info: www.buizerdensaars.be

Wim Verstraete, PR & events VTI Deinze, bracht Robbie De Meyer en Francis Beel mee naar de studio. De 24e editie van het Eetfestijn van het VTI Deinze wordt dit jaar georganiseerd door de vakwerkgroep ondersteunend personeel en leerlingenbegeleiding. Het eetfestijn heeft plaats n de Brielpoort op zondag 17 februari van 11.15 uur tot 15 uur. THet grootste eetfestijn in Deinze, het land van Nevele. De opbrengst gaat naar extra ondersteunende middelen om het comfort en de communicatie naar alle leerlingen te verbeteren.

Luc C. Martens, Stadsdichter van Deinze, neemt na vijf jaar afscheid. Hij doet dit eerst voor de micro van Radio Tequila en in de namiddag om 17 u in het echt in zaal Rekkelinge. Luc eindigt in schoonheid en stelt bij deze gelegenheid zijn bundel ‘Stad van alle seizoenen’ voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 1 =