Up To Date 1030

Up To Date 1030

augustus 15, 2023 0

Deze zondagmorgen mocht coverband CINCLOON de spits afbijten bij Peter, Guido en Ronny. Zij waren vertegenwoordigd door drummer Sybrent Staessen, bassist jan Vanlaere en zanger/gitarist Ruben Tollet, die ook manager is van de band. Ambiance. Originaliteit. Mixes en mash-ups in 12 verschillende talen uit 6 decennia muziekgeschiedenis. Gedreven en getalenteerde muzikanten. Professionele omkadering en ingesteldheid. Gooi deze allemaal samen en je krijgt Coverband Cincloon. Ondertussen is de band 8 jaar actief en staan meer dan 70 optredens op de teller. Dance, rock, pop, reggae, drum ’n bass en oldies behoren allemaal tot hun vast repertoire. Er is dus voor elk wat wils. Of het nu gaat om uw festival, bedrijfsfeest, caféoptreden of privéfeest, elk evenement verzorgen zij! Boeken kan via 0472 97 97 52 (Ruben). In september treden ze nog enkele keren op, te beginnen op 1 september op het Heuvelheem Feest te Kruisem.

Met Denis Herman heeft de stad Deinze er een tweede belleman bij. Op zaterdag 22 juli werd Denis Herman als tweede belleman aangesteld in de raadzaal door het stadsbestuur en de Gilde van de Bellemannen. Hij mocht meteen samen met eerste belleman Nick Hollevoet officieel de kermis en de Deinse Feesten openen. Denis is 57 jaar en woonachtig te Petegem. Deinze had bij de fusie enkele jaren geleden een tweede stadsomroeper met name Fernand Neerman maar die overleed helaas in 2019. Denis zal dus onze Leiestad vertegenwoordigen op belangrijke evenementen. Denis kennen we al jaar en dag als gewezen medewerker van Radio Tequila waar hij vooral als sportverslaggever fungeerde maar ook een programma voor kinderen presenteede. Zelf verslaat hij al jaren sportwedstrijden in Deinze maar is ook omroeper op de Zesdaagse in ’t Kuipke te Gent. Denis legde uit waarom hij deze functie heeft aangenomen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Finaliste Miss Grace Benelux Sabrina Claes bracht ons een positief verhaal van zelfvertrouwen. Zij is 24 jaar jong en komt uit Lier. Ze hoopt binnenkort het kroontje te mogen opzetten maar ze wil vooral met haar deelname een positief verhaal brengen van zelfvertrouwen. Miss Grace Benelux richt zich tot jonge dames tussen 17 en 27 jaar. Deze missverkiezing is de opvolger van Benelux Beauty. Zowel Belgische als Nederlandse vrouwen mogen hieraan deelnemen. Belangrijk is dat niet enkel de lichamelijke schoonheid telt, maar om body positivity en sterke vrouwen. Geen bikinidefilé dus! Geloven is jezelf is belangrijk. Zo kan je veel bereiken.

Op 1 en 2 september vinden in Machelen Tobbedansen plaats. Henri Van Oost en Jasper Coppens kwamen er ons alles over vertellen. Tobbedansen 2022 was een formidabele editie met optredens op vrijdag van zowel Zebras Are Timeless als Still Crazy en de DJ’s Lamicious en Miles. Maar ook dit jaar willen ze niet onderdoen. Op vrijdag 1/9 wordt om 20u gestart met plaatselijk talent ‘Opt gemakske’ en daarna ‘Go ninja GO’, bekend van o.m. Vlaanderen Feest. Daarna volgt nog ‘Nine 2 Five’ en tenslotte ‘TWO FOR YOU’ . Op zaterdag 2/9 gaan ze door met het originele idee, gebaseerd op het bekende TROS-programma “TER LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT”, waarbij de deelnemers met een zelf in elkaar geknutselde tobbe van een schans naar beneden rijden en zo snel mogelijk de bel proberen te bereiken. Vele jaren werden de deelnemers nog gescheiden van de bel door een obstakel, maar dit jaar grijpen ze een laatste keer terug naar het concept van vorig jaar. Aan de start worden de deelnemers naar beneden geduwd om met een degelijke snelheid van de schans (met een helling van ± 20°) te razen. Die schans versmalt op het einde van 2.5m naar 1.5m. Vanaf deze schans komt de tobbe niet meteen op het water maar op een ponton. Eenmaal op het ponton is het de bedoeling om op het einde binnen de aangeduide zone te remmen zodat de tobbe in de zone staat. Eenmaal de tobbe binnen de zone staat springen de deelnemers zo snel mogelijk naar de bel (2 meter) om prachtige prijzen binnen te halen. Na de prijsuitreiking wordt er opnieuw gefeest op gang getrokken door Cover-line, waarna THE JULIETS (gekend van de Vlinvestifal, Septemberfeesten, Stressfactor…) het feest compleet zullen maken na het vuurwerk. Hierna zetten ze het feest verder met MNM Start To DJ winnaar TOLAG OG en Sven Van Alboom (gekend van Tomorrowland ,Sunrise Festival, Ostend Beach,…). Vervolgens zal het vertrouwde duo Sïmplex overnemen waarna Employerz Tobbedansen 2023 tot een mooi einde zal brengen. Net zoals vorig jaar zijn er zowel combi-tickets als aparte tickets te koop. Voor een ticket voor zowel vrijdag als zaterdag betaal je 10 euro, voor enkel vrijdag betaal je 6 euro. Tickets zijn aan de kassa te verkrijgen.

Je kan het programma telkens vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de groene knop “Tequila Gemist” boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 1 =