Up To Date 1002

Up To Date 1002

januari 31, 2023 0

Evy Heyse van Coachtree was de eerste gast van Peter en Eva Dh in aflevering 1002 van Up To Date. Zij blikte terug op 2 jaar coaching en vooral vooruit naar de nabije toekomst waarbij ze een aantal zaken wil finetunen aan haar aanbod. Maar Evy is ook Parkmanager van de bedrijvenvereniging Deinze Noord en ook daar valt iets over te vertellen.

De afgelopen 2 jaar heeft Evy zich vooral gefocust op de coaching van zelfstandig ondernemers, zijnde vrije beroepers, KMO-ondernemers en eenmanszaken. Na 2 jaar wil ze graag wat finetunen aan haar aanbod binnen Coachtree. Dit met een nieuw concept. Zo wordt ook de bedoeling van Coachtree duidelijk. Niet enkel meer individuele coaching van ondernemers, maar ook de podcast die professioneel ingezet zal worden met een eregast, die dan langskomt in de community. Evy houdt natuurlijk ook van inspireren, motiveren en ook wel confronteren, telkens met de intentie om de ondernemer te versterken in zijn rol als bedrijfsleider. Want dat is iets wat je bent en waarom je de beste inzichten verdient. Dat is waarom ze Coachtree 2 jaar geleden oprichtte en waar ze nog meer op wil inzetten in 2023 en de jaren nadien. vanaf dit jaar 2023 wordt haar podcast ‘Inspirerende Klanken’ opgenomen op beeld en zal men daarin telkens een eregast zien passeren. Het doel van de podcast is verhalen te brengen van mensen die net als iedereen en zijzelf met hun voeten in de klei staan. Geen pure theorie dus. De centrale gedachte is ook hier inspireren, motiveren en versterken.

Het fantastische aan het concept is, de ondernemer kan ofwel de eregast zijn of de eregast ontmoeten… Want de eregast komt ook aan tafel bij Coachtree in de tuinkamer. Dat wordt een plek waar dromen van ondernemers het licht zien en baanbrekende ideeën werkelijkheid worden. Een plek waar men als ondernemer energie en inspiratie kan vinden om te blijven leren, in vertrouwen met elkaar. Evy is hierin graag de moderator die zorgt voor de lokale spirit. Haar 1 op 1 coachingtrajecten blijven bestaan en zullen nog meer op maat van de klant zijn waarin ze zorgt voor de nodige drive, motivatie en positieve verandering doorheen ieders carrière. www.coachtree.be

Op donderdag 12 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats van de bedrijvenvereniging Deinze Noord bij Trek Segafredo. Er was een mooie opkomst van meer dan 70 mensen en die avond werd hun 100ste lid in de bloemetjes gezet.

Voorzitster Hilde Meesseman en nieuwe dirigent Pieterjan Lamon kwamen het koor Cantate Domino uit Deinze voorstellen. Het koor startte het nieuwe jaar zoals gewoonlijk met een feestelijke drink, maar dan een receptie met een gouden randje! Na een lange zoektocht, stelden ze graag hun nieuwe dirigent Pieterjan Lamon voor en zetten samen met hem 2023 muzikaal in. Alle info over het koor: geschiedenis, achtergrond van de nieuwe dirigent, repetitie- en contactgegevens vind je op www.cantatedominodeinze.net.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Het is duidelijk de dag van de zingende koren. Johan Vermeire, voorzitter, en zijn zoon Jacob Vermeire, dirigent van het Lievegems popkoor Bon Ami trappen immers het tweede uur af. Ze treden op in februari en er is zelfs een extra optreden gepland wegens het grote succes! Ontdek het muzikaal verhaal van koor Bon Ami. Met meer dan 70 zangers en zangeressen is het Lievegems popkoor Bon Ami al sinds de start in 2020 een groot succes. De ambitie was duidelijk: wekelijks zangplezier met jaarlijks enkele optredens. Die ambitie is nu werkelijkheid. In juni vorig jaar organiseerde het koor een eerste, beperkt concert dat op een mum van tijd uitverkocht was. Dat smaakte zeker naar meer en dus organiseert het koor nu een nieuwe reeks concerten. Het Boek van Bon Ami Iedereen in Lievegem heeft ondertussen wel gehoord van koor Bon Ami en dus werd het tijd om zich te laten horen. Hoe kan dit beter dan in de vorm van een muzikaal verhaal? De rode draad in hun concert is het Boek van Bon Ami. Tijdens dit muzikaal verhaal vertellen ze het ontstaan van het koor, hoe de globale pandemie hen tijdelijk stil liet staan, maar vooral hoe het koor een succes werd. Dit allemaal door middel van prachtige muziek, ondersteund door de eigen band By Far. Het is belangrijk dat mensen het verhaal van Bon Ami kennen want zonder mensen geen koor en zo kunnen zij week na week rekenen op een heel grote familie van meer dan 70 zangers en zangeressen. Dit concert is ook een kans om aan iedereen te tonen hoever men al staat met het koor. Dat het koor een groot succes is, bewijzen de 2 reeds uitverkochte concerten in februari. En omdat ze écht iedereen de kans willen geven om te komen luisteren, hebben ze beslist een derde concert te organiseren.

Wie het muzikale verhaal van koor Bon Ami wil ontdekken, kan dus nog terecht op vrijdag 3 februari 2023 in zaal De Kring. Het concert gaat van start om 20.00 uur. Tickets kosten 12 euro voor volwassenen en 7 euro voor min 16 jaar. Tickets en meer info via info@koorbonami.be of 0472 72 51

En er kwam nog meer muziek aan te pas met het hiphopcollectief uit Tielt ‘Weireld Verbeteroars‘. Simon Vandaele (26), Benjamin Vandenhende (28) en Kim De Roo (31), kondigen met enige trots hun tweede single aan van hun debuutalbum. De release gaat deze keer gepaard met een One Shot video clip. Hiervoor werkten zij opnieuw samen met hun partner in crime Luka Galle van In The Dark Films. Het nummer heet ‘Wilde Weldoener’ en is een vette knipoog naar nineties gangsta rap (en toevallig ook een album van Suske en Wiske)…. Maar aangezien zij zichzelf niet echt stoer vinden hebben ze dat op een ludieke en ironische manier aangepakt. De tegenstrijdigheid beat en tekst hebben zij dan ook creatief vertaald in de clip. Met lyrics die voor de aandachtige luisteraar vooral een positieve boodschap brengen: https://vimeo.com/767689564/31dcf39c14; of https://youtu.be/s8llz_GoVB8.Bij deze ook nog eens de link naar de eerste single en videoclip van het album ‘Gin Avance’, een nummer dat eenzaamheid in de huidige maatschappij aankaart: https://youtu.be/zMSaiSUBIGQ.

De muziek voor deze aflevering werd ook nu weer gekozen door Roland en Paul:

Je kan het programma telkens vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila Gemist” (zie hieronder) boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − tien =