Nieuwjaarsreceptie & Up To Date 1000

Nieuwjaarsreceptie & Up To Date 1000

januari 19, 2023 0

Zondag was weer één van die hoogdagen voor Radio Tequila, want het was dubbel feest. Na enkele speciale coronaversies kon de Nieuwjaarsuitzending met receptie nu weer gewoon doorgaan. Vanaf 9 u waren schepencolleges, gemeenteraadsleden en organisatoren van ons zendgebied welkom voor een drink en een kort gesprek voor de micro. Er werd daarbij kort teruggeblikt op 2022 en vooruitgekeken naar 2023, waar de traditionele nieuwjaarswensen niet werden vergeten.

Maar het was dubbel feest. Deze marathonuitzending tussen 9 u en 14 u was tegelijk ook de 1000e aflevering van Up To Date. Peter had daarvoor niet alleen zijn huidig team maar ook zijn medewerkers van de voorbije 20 jaar uitgenodigd. Er werden dus flink wat herinneringen opgehaald. Ondertussen liep in de foyer een presentatie met foto’s van heel wat gasten uit die twee decennia.

Hieronder een fotoimpressie met een reeks foto’s van de hand van Catherine Lamont en Ronny Van De Walle.

                      

 

Je kan het programma telkens vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila Gemist” (zie hieronder) boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 1 =