De Rode Avond met een virtuele gast

De Rode Avond met een virtuele gast

mei 13, 2020 De Rode Avond 0

Op donderdagavond 14 mei presenteert Rob een nieuwe Rode Avond in coronamodus. Zonder volk in de studio maar met een (wijze) gast die zijn muziekkeuze en begeleidende teksten vooraf instuurde.

Wim De Winter is creatief bezig als dichter, muzikant (zang-gitaar), en bewandelt ook de paden van de Indische en Midden-Oosterse muziek. Daarbij is er altijd een interesse voor het verhaal, voor de poëzie van ontmoetingen, en voor het verkennen van de menselijke stem. Sinds meer dan 10 jaar beoefent hij ook de klassiek Indische Dhrupad zang, waarin hij vanuit diezelfde passie en verkenning lesgeeft.

Als dichter vertoeft hij voornamelijk bij het jonge en interculturele Gentse dichterscollectief Poëzie Verbindt. In zijn dagtaak is hij historicus van de zee & de wereld – waarvan de weidsheid en de menselijkheid hem blijft inspireren.

Stem donderdagavond 14 mei om 19u af voor deze boeiende ontmoeting op Radio Tequila via FM107.8 (regio Aalter), FM106.2 (regio Deinze) of luister live op de website  (in alle andere contreien).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 2 =