Vooruitblik op Up To Date 863

Vooruitblik op Up To Date 863

mei 9, 2020 Up To Date 0

Op deze Moederdag is Roland terug van enkele coronaweken weggeweest. Of dit iets met elkaar te maken heeft? Up To Date blijft echter in coronamodus. Dat betekent niet meer dan drie personen in de studio: één technieker, één interviewer en één gast tegelijk.

De eerste gast van deze aflevering is waarnemend burgemeester Patrick Hoste van Aalter. Hij wordt aan de tand gevoeld over de opening van de grootste werken ooit uitgevoerd in Aalter, namelijk de verkeerswisselaar van de E40 (op- en afrittencomplex) en natuurlijk ook over de aanpak van de coronacrisis in Aalter.

Chris Moreels heeft een eigen koffiebranderij, “Buizerd & Saars”. De koffiebranderij uit Lozer( Kruisem) is erkend als eerste ambachtelijke koffiebranderij van Oost-Vlaanderen. Ondanks deze vreemde coronatijden, draait het bedrijf op volle toeren. Chris is ook oud-medewerker van Radio Tequila.

Deze keer is schepen van Economie Bruno Dhaenens de gast van 11 u. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de heropstart van de winkels in Deinze op maandag.

Yannick Demeyer komt ons het mooi verhaal verduidelijken hoe onderwijs, zorg en ondernemerschap elkaar gevonden hebben en in deze coronaperiode op korte tijd een product op de markt hebben gebracht: “de gelaatsmaskers”. Faceprotection.be bundelt de expertise van 3 Deinse spelers.

De muziekkeuze van Roland staat natuurlijk in het teken van de mama’s.

Afstemmen op Radio Tequila via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Je kan het programma ook live volgen via Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila.

Wie het programma gemist heeft, kan dat goedmaken op maandagavond bij de heruitzending van 19 u tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =