Nieuwe programmatie vanaf maandag 14 oktober

Nieuwe programmatie vanaf maandag 14 oktober

oktober 12, 2019 Algemeen nieuws 0

Tequila leeft en past daarom geregeld zijn programmaschema aan, zonder de luistergewoonten van de mensen uit regio Deinze en Aalter al te veel te ontwrichten.

Voortaan zal Henny jullie elke dag om 7 u wekken met wakkermakende muziek. Lex Hofman, Filip Dupré en Yves Van Durme blijven op hun vertrouwde uren de luisteraar boeien.  T-Time met Marc Roelants, Jo Van Langeveld en Frank Jacobs begint al om 13 u, een uurtje vroeger dus. Het Van Geel Aandeel, met Frank Van Geel zit nu helemaal in de namiddag van 15 tot 17 u.

Lex Hofman komt om 17 u nog eens terug met ‘De Spits’ en Henny met ‘Op de Planken’, het podiumnieuws van Vlaanderen. Dit nieuws krijg je voortaan ook op zaterdag om 14 u, netjes gevolgd door de Top 30. Nieuw op zaterdag is ook ‘Hitbox’ om 10 u met Frank Van Leeuwen.

De zondag blijft onveranderd, met als blikvangers het sportnieuws van Emiel in ‘Goal’ om 8 u, gevolgd door het aperitiefprogramma ‘Up To Date’, met interessante gasten live in de studio.

Afstemmen op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of op jouw smartphone, laptop of tablet via www.radiotequila.be .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 4 =