De sneukelfietstocht van Radio Tequila is terug!

De sneukelfietstocht van Radio Tequila is terug!

juli 11, 2021 Algemeen nieuws 0
Affiche Leerzewegelsroute 2021

Vorig jaar was er natuurlijk geen sneukelfietstocht, maar dit jaar organiseert Radio Tequila weer de Leerzewegels en Jan Filliersroute, al voor de 17de keer. Noteer alvast zondag 1 augustus in jouw agenda.

Dit jaar kan je weer kiezen tussen twee afstanden: ongeveer 25 km en ongeveer 45 km. Voor de korte route is de prijs 14,00 euro, voor de lange route 16,00 euro en kinderen minder dan 13 jaar fietsen al aan 8,00 euro.

Dit jaar vertrekt de tocht weer bij een goede buur van Radio Tequila: Tuinen Michaël, te vinden in de Bredestraat 71, in dezelfde straat als Tequila zelf. De korte route bezoekt de stopplaatsen Ponderosa, Filliers en SK Deinze, dat trouwens op die dag zijn fandag houdt. Op de lange route komen daar nog Brasvar en fruitbedrijf Cocquyt bij.

Verder werken bakkerij Raes uit Kruishoutem mee, net als frituur ’t Buikske Vol uit Wortegem. Augustijn en Sint-Canarus vervolledigen de rij. Honger en dorst zullen de fietsers dus zeker niet lijden. Bij aankomst bij Tequila krijgt elke fietser ook nog een portie frietjes met een stukje vlees.

Heb je fietspech, dan staat Thomas Cycles uit Astene klaar om te depanneren.

Starten kan tussen 9.00 u. en 14.30 u. Dat is ruimer dan de vorige keren, zodat de fietsers meer gespreid zullen vertrekken. Wie wil parkeren kan dat op een weide in de buurt.

Het spreekt voor zich dat de coronamaatregelen van dat moment zullen gerespecteerd worden.

Inschrijven kan via www.radiotequila.be ten laatste op donderdag 29 juli. Meer informatie kan je krijgen via het emailadres marc@radiotequila.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + zeven =