Vooruitblik op Up To Date 925

Vooruitblik op Up To Date 925

juli 17, 2021 Up To Date 0

Eva en Peter ontvangen deze zondagmorgen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt zoals steeds voor de feilloze techniek en Roland koos ‘Vive la radio Tequila…’ als muziekthema.

Schepen van Zulte Michael Vandemeulebroecke komt vertellen over de verschillende interessante zomeractiviteiten en initiatieven in Zulte.

Elke Blancke is de oprichtster van de dansschool VID en zij heeft nu ook een nieuw project: ‘Veertjes’.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Het comité Over de Kromme Brug vzw met o.a. voorzitter Geert Buyse en secretaris Danny Carrette stelt zijn zomeractiviteiten voor. De Straatfeesten zoals ze plaatsvonden vóór corona gaan dit jaar ook niet door. Een fietszoektocht en een feestavond moeten het hiaat opvullen.

Deze aflevering eindigt met ‘schoon volk’, want Femke Callebaut uit Astene is kandidaat Miss Oost-Vlaanderen voor Miss België.

In het kader van een nieuwe programmatie, die er zit aan te komen, wordt Up To Date voortaan niet meer herhaald op maandagavond. Maar je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =