Vooruitblik op Up To Date 992

Vooruitblik op Up To Date 992

november 5, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering, 992 al weer, van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en  Emile ontvangen de gasten tijdens het aperitief in de vertrouwde studio. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Daniël verwent de gasten met een koffietje. Roland koos als muziekthema: “Goeiemorgen, morgen…”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Gastheren op deze zondagmorgen 6 november zijn Peter en Emile. Hun eerste gast is Francis Maere. Zijn Fine Arts Gallery stelt voor: “The Fantastic World of Sophie Nyns” X Mohican by Dinner on the Lake” in de originele setting van Goed te Reables in Ooidonk. Je kan er kennismaken met de wereld van beeldhouwster en ceramiekontwerpster Sophie Nyns.

De tentoonstelling ONVERLATEN is aan zijn laatste dag toe. Kunstenaar Matthias De Wolf, dichter en initiatiefnemer Harm, Kathelijne van Platvvorm en dichteres Ann Slabbinck zijn onze gasten.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Fernand Dacquin en de Schotse Dagen vzw organiseren een Schotse Avond op 14 november a.s. Fernand Dacquin stelt tegelijk ook twee whiskyboeken voor.

JD Fox & The Handymen, onder leiding van Jan De Vos, die we nog kennen van The Machines, brengen de CD uit ‘The River that sings, a tribute to the musical heritage of Muscle Shoals. Het is het derde en laatste deel van de hommage die Jan brengt aan de muziek van Muscle Shoals, Alabama.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + twee =