Vooruitblik op Up To Date 989

Vooruitblik op Up To Date 989

oktober 15, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en Eva DG ontvangen hun gasten tijdens het aperitief in de vertrouwde studio. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Daniël verwent de gasten met een koffietje. Roland koos als muziekthema: “Kristallen plaatjes…”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Luc Levrau over de voorstelling van het boek van kunstschilder De Bakker. in de Gaston Martenszaal in Zulte op vrijdagavond 28 oktober. Roger De Backer was een dorpsgenoot van Roger Raveel. Vijf jaar geleden en dertig jaar na zijn dood kreeg hij het eerbetoon dat hij bij leven nooit kreeg: een gedenkplaat en een grote overzichtstentoonstelling. Nu vonden Luc Levrau en André Goeminnen, samen met het comité Roger De Backer, het tijd geworden om een boek uit te brengen over Roger De Backer.

Nog meer over kunst, maar dan met een springlevende Deinse kunstenaar. Jesse Van Gompel vind je nu immers ook in het Hup/Hub-pand in de Tolpoortstraat in Deinze. Jesse opende daar een kleine pop-upkunstgalerij met enkele opvallende werken.

Theatergroep Vooruit presenteert vanaf 21 oktober ’22  “De miraculeuze comeback van Mea L. Loman” in zaal Palace op de Markt in Deinze.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

OXFAM Wereldwinkels en Gezinsbond Petegem organiseren een FAIR TRADE ONTBIJT op zondag 23 oktober 2022 ten voordele van het project ‘Niet meer sterven bij leven geven’. Kristine De Volder en schepen Trees Van Hove zijn onze gasten.

Yves Depondt komt zijn bedrijf Chargeo voorstellen. Het bedrijf zit in de Kapellestraat in Astene en specialiseert zich in alle soorten elektrische wagens.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =