Vooruitblik op Up To Date 950

Vooruitblik op Up To Date 950

januari 15, 2022 Up To Date 0

Judith en Emile verwelkomen deze zondagmorgen weer enkele uitzonderlijke gasten in de studio van Radio Tequila tussen 10 en 12 u. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland stelde een “BOEIENDE’ playlist samen.  Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of via de website www.radiotequila.be .

Diensthoofd medische beeldvorming Dr. Geert De Bock en hoofdarts Wim De Groote hebben het over hun gloednieuwe MRI-toestel, waardoor deze onderzoeken sinds maandag ook in AZ Sint-Vincentius Deinze kunnen plaats hebben. Zij brengen ook meer verduidelijking over de samenwerking met het ziekenhuis Maria Middelares.

Twee kinderen Tess (11j) en Stan (10j) zijn te gast bij Judith. Tess liet zich gisteren (zaterdag) vaccineren. Bij Stan gebeurt dit binnenkort. Ze worden vergezeld door hun ouders. Judith polst hun motivatie waarom ze zich laten vaccineren.

De “Column van Carlos Alleene “, aflevering 48. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

“OpMijnTalloor”, 0470 22 15 99 – Astenemolenstraat 3, 9800 DEINZE – hello@opmijntalloor.be
Elisa & Davy, man en vrouw zijn allebei verzot op lekker eten. Ze richtten een firma op genaamd ‘Op Mijn Talloor’ in de Astenemolenstraat in Deinze. Daarin steken ze al hun liefde en al hun creativiteit. Ze inspireren en doen er alles aan om hun passie over te brengen.

Daan Boydens, zaakvoerder Teamadventure, is blij de verlenging van de wandelzoektochten tot eind deze maand te mogen aankondigen en dat wegens het groot succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 10 =