Vooruitblik op Up To Date 951

Vooruitblik op Up To Date 951

januari 22, 2022 Up To Date 0

Het team van Up To Date verwelkomt deze zondagmorgen weer enkele uitzonderlijke gasten in de studio van Radio Tequila tussen 10 en 12 u. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland stelde alweer een toepasselijke playlist samen. Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of via de website www.radiotequila.be .

De Zultse schepen van cultuur Michaël Vandemeulebroecke en conservator Melanie Deboutte van het Roger Raveelmuseum over komen vertellen over de uitgave van het fotoboek door Rony Heirman over Roger Raveel, ter afsluiting van het Roger Raveeljaar.

Videoproductiehuis Cmore strijkt neer in Deinze en pakt sinds januari uit met eigen podcast. Zaakvoerder Christophe Vandenbussche komt ons meer vertellen over hun activiteiten.

De “Column van Carlos Alleene “, aflevering 50. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Letitia Saelens uit Deinze is finaliste Miss België 2022, maar zij is ook medezaakvoerder bij Limo Saelens Group en Host/Hostess bij SilverTie
MB01 naar 6665

Mieke Roelens zal het hebben over de werking van Leieland Velt en over de voordracht van Herboriste Anja Blondeel op 25 januari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × drie =