Vooruitblik op Up To Date 920

Vooruitblik op Up To Date 920

juni 12, 2021 Up To Date 0

Op zondag 13 juni is er aflevering 920 van UP-TO-DATE, uiteraard ook nu weer van 10 tot 12 uur. Peter en Guido ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos ‘ Deviltime, daddy’ als muziekthema.

Peter Lafosse stelt het winterseizoen van vtbKultuur Deinze voor met o.a. DeinzeLacht 15 en Jazzy Sunday. Het jaarthema is ‘KLANK’ en dat vind je als rode draad terug in het volledige aanbod.

De 24-jarige Deinzenaar Pieter Dernau brengt in september zijn eerste boek uit. Het boek, getiteld ‘Het Album’, kan alvast besteld worden tijdens een heuse crowdfunding.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

David Vanhee, Legomaster en archeoloog uit Deinze, geeft geschiedenisles, met Lego uiteraard!

De laatste gast van deze aflevering is Yannic Demeyer. Zij is coördinator Deinze Industrie vzw en komt langs met schepen van Industrie en KMO Filip Vervaeke. Deinze Industrie heeft enkele grotere projecten op de plank liggen voor het najaar 2021.

Afstemmen op zondagvoormiddag 13 juni van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =