Vooruitblik op Up To Date 919

Vooruitblik op Up To Date 919

juni 5, 2021 Up To Date 0

Het wordt een extra drukke Up To Date aflevering 919. Peter en Emile ontvangen deze keer niet minder dan vijf gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos ‘ We Love Tequila!’ en ‘Juni Rozenmaand’ als muziekthema.

Topchef Lieven Lootens van ’t Aards Paradijs in Merendree en Eventplanner Gilles De Backer van UtopiaEvents brengen met ‘Dinner with the Queen’ een stukje Provence naar Vlaanderen in Oeselgem en dat gebeurt ter ere van de bijenkoningin, van 1 juli tot 31 augustus

Jef Versele van Brouwerij Van Steenberge uit Ertvelde brouwt bieren die alomtegenwoordig zijn in het Meetjesland en de Leiestreek.
We kennen allemaal het bier Augustijn maar ook de wereldberoemde Gulden Draak en Piraat. Maar meester-brouwer Jef heeft ook zijn Baptist en Fourchette. Jef Versele engageert zich graag met lokale initiatieven. Zo is er al jaren samenwerking met de fietstocht van Radio Tequila en nu ook met ‘Dinner with the Queen’ van topchef Lieven Lootens en eventplanner Gilles De Backer.

Schepen Rutger De Reu verklapt de opbrengst van de kunstveiling die naar de Deinse reissector gaat, maar hij komt ook een oproep doen voor de cultuurprijzen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Thomas Vanhaesebroeck en Waldo Ragolle komen hun initiatief Smokey and The Summer POP-UP aan de Leerze van 18 juni tot 29 augustus voor

Kristof De Keukeleire en Marc Couckuyt vierden onlangs één jaar boerenmarkt in Landegem. Je kan er wekelijks terecht op vrijdagnamiddag. Lokale landbouwers verkopen er hun hoeveproducten tegen een eerlijke prijs. Het principe van de korte keten wordt hier in de praktijk omgezet.

Afstemmen op zondagvoormiddag 6 juni van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − acht =