Vooruitblik op Up To Date 876

Vooruitblik op Up To Date 876

augustus 8, 2020 Up To Date 0

Het wordt zondagvoormiddag even puffen in de studio van Radio Tequila. Gelukkig kan je als luisteraar alles mee beleven op een frisse plaats met een deugddoend aperitiefje.

Quirina Steenacker is 27 jaar en finaliste Mrs Glamour Belgium 2020. Het wordt haar allerlaatste missverkiezing en daarom wil ze dit graag in stijl afwerken. Een interview bij Radio Tequila kadert daarin.

Sarah Lanckman, Brand Manager bij Versele-Laga in Astene, komt vertellen hoe de Versele-Laga run 2020 in coronatijden er zal uitzien. Versele-Laga en tienkamperThomas Van der Plaetsen lanceren samen de Versele-Laga Trainingsrun 2020. Daarnaast wordt ook het partnership met Thomas verlengd tot en met 2022.

Erik Hebberecht en kunstenaar Wocsy komen de luisteraars inlichten over de tentoonstelling BeNeArt in Machelen. Twee jaar geleden waren ze reeds te gast voor een toenmalige tentoonstelling. Ze kregen na hun passage op Tequila veel respons en dit ondersteunde hun tentoonstelling prima. Nu organiseren ze opnieuw een tentoonstelling in Huis De Leeuw, Machelendorp 7 in Machelen.

Ook in 1B gaat het voetbalseizoen van start. Peter nodigde in dat verband jeugddirecteur Frederik Platteeuw van KMSK Deinze uit. Telefonisch is er een gesprek met Martijn Debbaut, voetbalvirtuoos, die op 16 augustus naar SK Deinze komt voor een Freestyle & Panna Bootcamp.

Dat Roland zijn platenkeuze in het licht stelt van de hit(te)golf hoeft ons niet te verbazen.

Afstemmen op zondagvoormiddag 9 augustus van 10 tot 12 u kan je via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook surfen naar www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken zal je ook live kunnen volgen via de Facebookpagina van Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + acht =