Vooruitblik op Up To Date 875

Vooruitblik op Up To Date 875

augustus 1, 2020 Up To Date 0

Na het muzikaal geweld van de Top 1000 schakelt Radio Tequila weer over naar de normale programmatie. Dat betekent op zondagmorgen van 10 tot 12 u Up To Date met Peter, Roland en Paul.

Al zitten wij midden de zomervakantie toch komen er ook deze zondag enkele gasten voor de micro plaats nemen.

Schepen van Sociale zaken en Welzijn, maar ook van Senioren, Woonzorg & zorgbedrijf, wijkwerken en werkgelegenheid Conny De Spiegelaere en Deinzenaar David Vanhee die de halve finale behaalde van het VTM-programma Lego Masters  worden aan de tand gevoeld over de Fietszoektocht Elfdorpen. Door de coronamaatregelen gingen enkele recreatieve fietstochten van LDC Elfdorpen niet door. Om dit gemis te compenseren bij de fietsliefhebber en vakantie in eigen land zo aangenaam mogelijk te maken, organiseert LDC Elfdorpen voor de eerste keer een fietszoektocht.

Sam Lietaert is managing director van de firma Campro uit Drongen. Campro is een bedrijf dat zorgt voor advies, levering & installatie van camerabewaking, alarmsystemen, brand- en CO-detectie, Wi-free / WiFi-oplossingen, tijdregistratie, track & trace.

De muzikale noot wordt deze keer verzorgd door Michiel Vaernewijck, singer-songwriter alias Jim Cain. Hij bracht een nieuwe EP uit “Streets Before the Fall”.

Het is Roland natuurlijk niet ontgaan dat het vandaag de 80e verjaardag is van Will Tura en dat zal je merken in zijn muziekkeuze.

Afstemmen voor deze nieuwe aflevering van Up To Date tussen 10 en 12 u op zondagmorgen 2 augustus via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Volg het programma ook via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − negen =