Vooruitblik op Up To Date 874

Vooruitblik op Up To Date 874

juli 25, 2020 Up To Date 0

Zijn er geen Feesten dan is er toch nog altijd Up To Date en vanaf maandagmorgen ook Top 1000 op Radio Tequila. Peter, Roland en Paul hebben ook deze zondagmorgen weer vier gasten in de studio.

Caroll Van Welden was al eerder te gast in de studio’s van Radio Tequila. Maar nu treden zowel haar dochter Alycia (Lysa May is haar artiesten naam) en haar zoon Frédéric in haar voetsporen. Zij schreven al 4 nummers (tekst en melodie van Alycia en muziek van Frédéric). Drie singles zijn intussen gereleased tijdens de Lockdown periode.

Stacey Vandenberghe is finaliste Miss Benelux Beauty ’20-’21. Zij is afkomstig uit Kruishoutem

Morgen maandag 27/07 start de Top 1000 van radio Tequila. Meer dan 70 uren live programma met de beste muziek. Iedere dag van maandag tot en met zaterdag van 8u tot 20u. Gezien de bizarre periode en voor de vele thuisblijvers het ideale moment om te genieten van overheerlijke muziek!

Burgemeester Jan Vermeulen komt nog eens langs in het licht van de toch alarmerende nieuwe coronatoestand. En hoe zit dat nu precies met de mondmaskers in Deinze?

Johan Taccoen sluit het rijtje af. Hij is zaakvoerder van het retouchebedrijf Cactus in Deinze.

Roland zorgt zoals altijd voor de muziekkeuze. Hij koos deze week voor het thema bas(gitaar). Benieuwd.

Afstemmen zondag 26 juli tussen 10 u en 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be of onze Facebookpagina op de smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =