Vooruitblik op Up To Date 873

Vooruitblik op Up To Date 873

juli 18, 2020 Up To Date 0

Peter, Roland en Paul gaan, ondanks het begin van de “congé”, dapper door met Up To Date, al er wel een interview telefonisch.

Jos Lannoo bijt de spits af voor Wandelclub De Natuurvrienden en komt hun corona wandeling voorstellen.

Meskerem Mees is een zangeres uit Merendree en zij bracht onlangs ‘JOE’ uit. Er zijn al heel wat superlatieven uitgesproken over deze nog jonge artieste: ‘wereldklasse’ en ‘gouden toekomst’. Het voorjaar en de zomer waren al aardig volgeboekt, maar toen kwam corona.

Ook de tweede gast komt uit de muziekwereld. Luc Verstraete, alias Luke Albert Jr. , heeft een nieuwe full CD uit met als titel “Jij alleen”. Het album bevat 11 nummers in het Nederlands met een focus op de liefde.

Jozef Vantomme is bestuurslid van het Brothers–in–Arms Memorial Project, een uniek project dat gesneuvelde soldatenbroeders van de Eerste Wereldoorlog wil eren. Het park is al grotendeels gerealiseerd en afgelopen woensdag werd in Zulte bij de firma Van den Weghe aan de Statiestraat 69, de eerste letter gekapt.

Ellen Van Gaveren opent na haar naaicafé nu ook een kledingswinkel in de Kortrijkstraat in Deinze.

Roland zorgt zoals steeds voor de muziekkeuze, want er wordt natuurlijk niet alleen gepraat in Up To Date. Het thema is deze zondag “Tussendoortjes”. Geen idee wat hij daarmee bedoelt.

Afstemmen voor Up To Date doe je via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of, misschien wel ver weg op vakantie, via www.radiotequila.be of de Facebookpagina op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 1 =