Vooruitblik op Up To Date 869

Vooruitblik op Up To Date 869

juni 20, 2020 Up To Date 0

Peter, Roland en Paul ontvangen ook deze keer weer 4 gasten.

Stijn Michels, alias de Vlaamse Zanger, heeft sedert 19 juni een nieuwe single uit met als titel ‘Ik Voel Me Super!’ Hij komt die voorstellen aan de luisteraars van Radio Tequila.

Wat is Tai Chi? Guido Vanderauwera vertelt honderduit over Tai Chi in het park en dat is in de Brielmeersen in Deinze.

Er komt een school voor hoogbegaafde kinderen in Deinze. Els Gudders heeft het over de opstart van deze nieuwe school. ‘Het Leerbos’ in Deinze wordt een school specifiek voor hoogbegaafde of snel lerende kinderen.

Eric Beyrens brengt een nieuw soloconcept HARRISON (Harrison One). Hij brengt ons enkele nummers zoals bijvoorbeeld “Blackbird”.

De dames van Markant sluiten deze aflevering af. Voorzitsters Kathleen Bauwens en Alexandra Claes hebben het over de vereniging, het jaarprogramma, Markante zaken en zij schenken twee prachtige geschenkmanden weg op de radio.

Roland liet zich voor zijn playlist deze keer inspireren door het overlijden van Vera Lynn: “We’ll Meet Again”

Afstemmen voor deze nieuwe aflevering op zondag 21 juni tussen 10 u en 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter, of via www.radiotequila.be op smartphone, tablet of laptop.

Ook de Facebookers kunnen weer meekijken. Er wordt echter geëxperimenteerd. Alleen de gesprekken zelf zullen nog in beeld komen, zodat ze achteraf los van elkaar nog kunnen bekeken worden via de Facebookpagina van Radio Tequila. Je zal dus voor elk gesprek weer even jouw Facebook moeten activeren. Een en ander heeft ook te maken met de auteursrechtelijke regels van Facebook.

Zoals elke week wordt het programma integraal opnieuw uitgezonden op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 10 =