Vooruitblik op Up To Date 866

Vooruitblik op Up To Date 866

mei 30, 2020 Up To Date 0

Peter en Roland krijgen in deze aflevering 866 niet minder dan twee burgemeesters over de studiovloer.

Burgemeester Simon Lagrange van Zulte bijt de spits af. En, wat dacht je, het gaat over de coronasituatie in Zulte

Whiskyguru Fernand Dacquin brengt “Het whisky boek Alles wat je nog niet wist over the water of life”. 111 untold story’s over whisky” mee. Whisky is een verhaal. Whisky is vele verhalen. Dit unieke boek bundelt de meest verrassende anekdotes uit de whiskywereld en vormt zo de perfecte aanvulling op andere boeken over distilleren, proeven en reizen. Geniet van hartverwarmende verhalen over geheime recepten, spookkastelen, verborgen distilleerderijen, royale drankorgels en de eerste whiskytoerist, en ontdek aspecten over whisky die je in geen enkel ander boek zult vinden. Whisky devote Fernand Dacquin reist al bijna veertig jaar door deze wondere wereld…

Bij het begin van het tweede uur is burgemeester Jan Vermeulen van Deinze weer te gast. Het gaat natuurlijk weer over corona, maar ook over de versoepelingen die er eerstdaags zitten aan te komen.

Kristof De Keukeleire en schepen Johan Cornelis weten alles over de opening van de boerenmarkt in Landegem. De stad Deinze organiseert vanaf 5 juni iedere vrijdag een boerenmarkt aan de kerk van Landegem.

Het is Pinksteren en Roland koos als thema voor de muzieklijst “Vurige Tongen”. Benieuwd wat dat mag betekenen.

Afstemmen voor deze aflevering van Up To Date op Radio Tequila via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surf naar www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop. Wie er ook beeld bij wil, ziet dat op de live stream via de Facebookpagina.

Het programma wordt zoals elke week integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 2 =