Vooruitblik op Up To Date 841

Vooruitblik op Up To Date 841

december 7, 2019 Up To Date 0

Peter, Roland en Paul hebben weer een goed gevuld programma voor de boeg.

Joren Blancqaert is de man vande Jazzy Sunday-concerten. Voor de tweede aflevering van deze jaargang hebben zij Nabou gestrikt, die ook meespeelde in het Gezin Van Paemel.

Dr. Vandesompele en Jose Lannoo hebben het over De Warmste Wandeling ten voordele van het CRIG-FONDS, het Gentse Kankeronderzoek .

Luc Cornelis is de voorzitter van het Koninklijk Harmonieorkest Deinze en hij weet alles over hun Galaconcert op 21 december.

Carrièrecoach Gina Buydaert, Michael Van Coppenolle van GO! Erasmusatheneum Deinze en Frederik Platteeuw van KMSK Deinze staken hun schouders onder het voetbalinitiatief. van KMSK Deinze en GO! Erasmusatheneum Deinze.

Jan De Smet uit Petegem helpt in zijn boek over Rik Van Looy de eeuwige wielerdiscussie uit de wereld over het in 1963 verreden WK in Ronse dat hij verloor tegen Benoni Beheyt en dat volgens Van Looy onrechtmatig verliep in de sprint.

Zoals steeds verzorgt Roland de muziekkeuze. Deze keer horen wij muziek rond het thema “Zij waren in Deinze…”

Afstemmen voor Up To Date 841 op zondagmorgen 8 december 2020 van 10 u tot 12 u via FM 106.2. voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op jouw smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be. 

Het programma wordt telkens herhaald op maandagavond tussen 19 u en 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + zestien =