De Rode Avond met Patrick Bleyenberg

De Rode Avond met Patrick Bleyenberg

december 4, 2019 De Rode Avond 0

Tijdens de Rode Avond van donderdag 5 december ontvangt presentator Rob DeWinter als centrale gast Patrick Bleyenberg in de studio van Radio Tequila.

Patrick is al 10 jaar voorzitter van de Gezinsbond Aalter, één van de zeven lokale afdelingen van de fusiegemeente Aalter, en sinds 5 jaar ook van het gewest Zomergem. Hij is zelf papa van drie en binnenkort ook opa van drie.

De Gezinsbond is al lang niet meer een bond voor grote gezinnen alleen, maar biedt een dienstverlening aan voor alle gezinnen, hoe ze ook samengesteld zijn. De klemtoon ligt op kinderactiviteiten en opvoedingsondersteuning, maar er is ook ruimte voor doe-activiteiten, sport of een gezellige dag samen met het hele gezin en met andere gezinnen. Patrick vertelt er meer over tijdens de uitzending en brengt natuurlijk ook zijn muziekselectie mee.

Stem donderdag 5 december van 19 tot 20 u af op Radio Tequila via FM106.2 (regio Deinze), FM107.8 (regio Aalter), of luister live op de website www.radiotequila.be (regio en rest van de wereld).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + acht =