Vooruitblik op Up To Date 1014

Vooruitblik op Up To Date 1014

april 22, 2023 Up To Date 0

Judith en Peter ontvangen op deze zondag 23 april weer enkele gasten in de studio van Radio Tequila. Het begint na na 10 u met Kristel Hendrix, die begin deze maand een Catwalkschool opende in Assenede. De opening gebeurde door Joyce De Troch.

Esmee Suffys en nog enkele andere medeleerlingen van Leiepoort campus Sint-Theresia organiseren op woensdag 3 mei een MEENEEMBEURS ten voordele van Kom Op tegen Kanker.. Elke bezoeker mag dan 10 spullen uitkiezen en meenemen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Peter Bral organiseert met ZulteCultureel op vrijdag 5 mei hun tweede klassiek concert in de St.-Petruskerk te Zulte. In het kader van het Arte Amanti Festival ontvangen ze enkele opmerkelijke muzikanten.

Theatergroep Vooruit brengt ’t SCHAAP van 28 april tot 13 mei in zaal Palace op de Markt in Deinze. Judith Verzele is één van de regisseurs.

Peter en Judith ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens  een reeks interessante gasten. Paul zorgt weer voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Deze keer is dat “Adamo wordt 80!”. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =