Vooruitblik op Up To Date 1051

Vooruitblik op Up To Date 1051

januari 20, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 21 januari kan je luisteren naar aflevering 1051 van UP TO DATE. Eva Degeyter en Peter ontvangen opnieuw heel wat boeiende gasten. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekkeuze “Opstart 2024….”.    

Mieke Roelens en Caroline Mestdagh brengen ter gelegenheid van 50 jaar VELT Leieland Madame Zsazsa naar Landegem in zaal De Klaproos op 25 januari voor een infosessie over de Eetbare Tuin. . Mme Zsasza is een gekend en gevierd auteur van boeken over de eetbare tuin en over de recepten die je maakt met je oogst.

Teaterpunt Encachado brengt ‘Het Spook van de Opera’. Regisseur Gilles Lavent is onze gast. Teaterpunt Enachado maakt theater voor volwassenen en jongeren. Het is te zeggen, Teaterpunt maakt stukken voor volwassenen, Encachado voor jongeren. Als je van theater met een hoek af houdt, met een gekke twist, ben je bij hen aan het juiste adres. Ze zijn gevestigd in Zulte, waar ze het beste van hen zelf geven op de planken van de Gaston Martenszaal.

Theatergezelschap Vooruit brengt “De ingebeelde ziekte” van Molière in een regie van Koen De Ruyck. Eva Degeyter speelt zelf mee en verwisselt even van rol.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Wim Verstraete en Lieven Tack van het VTI Deinze vertellen over hun 28ste VTI Eetfestijn op zondag 4 februari en de promotie van hun 36ste bouwavond op dinsdag 6 februari.

Jan De Vos aka JD Fox + Trixon Dixon-duo-partner Noël Van Oye. Zij brachten hun debuutalbum uit. Het nieuwe muziekproject Trixon Dixon kan als zeer geslaagd worden genoemd. Iets heel anders dan wat wij van Jan De Vos, ex-Machines gewend zijn.

Afstemmen dus op zondag 21 januari 2024 tussen 10 en 12 u op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila. Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =