Vooruitblik op Up To Date 1043

Vooruitblik op Up To Date 1043

november 11, 2023 Uncategorized 0

Zondagmorgen vanaf 10 u kan je luisteren naar aflevering 1043 van UP TO DATE.  Judith en Peter ontvangen zoals steeds boeiende gasten. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Vintage platen (seniorenweek)”. Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of live via de Facebookpagina.

Helmut Lotti trad op 1 november op in de Brielpoort met zijn Helmut Lotti Goes Metal. Een uniek concert waarbij hij zijn innerlijke metalhead losliet en een uitgebreid hardrockrepertoire bracht met al zijn favorieten uit het genre, waaronder classics van Alice Cooper, AC/DC, Mötörhead, Scorpions én natuurlijk Iron Maiden! Niet toevallig allemaal bands die ooit in de iconische rocktempel De Brielpoort optraden. Maar in de namiddag, nog vóór het optreden, ging Helmut rustig op de koffie bij onze journalist Carlos Alleene voor een uniek interview! Zet je maar 12 minuten schrap.

Over enkele dagen verschijnt het tijdschrift Het Land van Nevele. Hugo Schaeck en Stefaan De Groote hebben het over het eerste vrouwelijke gemeenteraadslid in Deinze terwijl Chris Fermon een artikel wijdt aan Willy Planckaert die volgend jaar 80 jaar wordt.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Dunsa geeft een boek uit over de Leiepoëzie in Deinze en Leiestreek: Eddy Vaernewyck, één van de tien auteurs van het boek en tevens één van de vijf redactieleden, komt samen aan onze interviewtafel met Steven Van de Putte, gewezen stadsdichter en medesamensteller van het boek ‘Caleidoscoop van de Leiepoëzie: van Gezelle tot Demets’.

Eva Put, treedt op als soloartieste op onder de naam “Evawicht”. Vorige maand debuteerde ze met het album PASSANT, eigenzinnige Nederlandstalige muziek.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens een reeks interessante gasten. Henny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of volg alles live via de Facebookpagina van Radio Tequila.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie − 1 =