Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze: Julie Stuyven van LDL Group

Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze: Julie Stuyven van LDL Group

november 23, 2023 Uncategorized 0

Deinze Industrie maakt podcast en radioprogramma over ondernemers, samen met Radio Tequila

De vijfde aflevering van Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze wordt uitgezonden op vrijdag 24 november tussen 11 en 12 u met Julie Stuyven als centrale figuur.

Yannic Demeyer spreekt met Julie Stuyven

Julie Stuyven is sales manager bij het familiebedrijf LDL Group uit de Europalaan in Deinze. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verdeling van industriƫle apparatuur voor het wassen, drogen, strijken en afwerken van textiel. Zij onderscheiden zich via hun persoonlijke aanpak, expertise in het vak en hun sterk BeNeLux serviceteam. Met deze hands-on mentaliteit is het de doelstelling de klanten te ondersteunen maar bovenal te ontzorgen bij het wasgebeuren.

Over LDL Group

LDL Group is een familiale onderneming, met 70 gemotiveerde medewerkers, gevestigd in de Europalaan in Deinze. LDL Group wil de klanten een meerwaarde bieden door het aanreiken van professionele totaaloplossingen (machines, installatie en dienst-na-verkoop) die het dagelijks werk van de eindverbruiker vergemakkelijken en bijdragen tot kostenbesparing.Ā De groep bestaat uit zes verschillende entiteiten, met elk een eigen specialisatie.

LDL Equipment is gespecialiseerd in de verkoop van machines voor het reinigen, drogen, strijken en verpakken van linnen met een eigen installatiedienst en dienst-na-verkoop in de BeLux markt sinds 2002. Van 1985 tot 2002 waren zij gekend als Lambert.

Laundry BV is gespecialiseerd in de verkoop van machines voor het reinigen, drogen, strijken en verpakken van linnen met een eigen installatiedienst en dienst-na-verkoop in de Nederlandse markt met reeds 40 jaar ervaring.

LDL Rent is gespecialiseerd in de verhuur van wasmachines en drogers en de verkoop van zepen en detergenten.

Meet & Wash biedt een volledige wasservice. Er worden kosteloos wasmachines en drogers geplaatst voor collectief gebruik. Dit kan in appartementsgebouwen, assistentiewoningen, studentenhuizen of andere gemeenschappelijke woonruimtes.

Unibel is gespecialiseerd in de verkoop van stoomketels en stoomgeneratoren sinds 1985. Alles wordt geĆÆnstalleerd door de eigen installatiedienst en men kan ook een beroep doen op de hersteldienst.

LDL Webstore is hun online webwinkel voor onderdelen van machines en toebehoren voor wasmachines en drogers.

Luisteren dus op vrijdag 24 november van 11 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop ā€œLuister Liveā€ op de website www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =