Vooruitblik op Up To Date 1029

Vooruitblik op Up To Date 1029

augustus 5, 2023 Uncategorized 0

Zondag is er niet alleen Tequila’s Leerzewegels en Jan Filliersroute maar ook reeds aflevering 1029 van UP TO DATE.  Emile en Peter ontvangen opnieuw boeiende gasten die komen praten over interessante thema’s. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Random music on sunday …” Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of via FB-pagina.

Dirk en Annie Lootens heropenden hun zomerbar Saloon Rangaroon. Tot 27 augustus kan je terecht aan de Oostmeersdreef 131 of via het jaagdpad langs de Leie richting Astene Sas. De bedoeling is centjes op te halen voor hun ontwikkelingsprojecten in het dorpje Rangaroon in Noord-India.

Nicolas Duchatelet, geboren en getogen in Deinze, besloot in september van vorig jaar een nieuwe professionele weg in te slaan als slaapcoach voor baby’s en peuters. Benieuwd hoe het hem intussen vergaat!

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Peter Lafosse vs voorzitter van Cultuursmakers Deinze, vroeger vtbKultuur, Hij komt het winterseizoen 2023-2024 in het Leietheater voorstellen met hoogtepunten als DeinzeLacht; Jazzy Sunday en Het Prethuis.

In Zulte zijn er vanaf 18 augustus terug huiskamervertellingen. Bibliothecaris Carine Van Lierde en drijvende kracht achter de voorstellingen Koen Demuynck zijn  de gasten van Peter en Emile.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens een reeks interessante gasten. Henny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of volg alles via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =