Vooruitblik op Up To Date 996

Vooruitblik op Up To Date 996

december 3, 2022 Uncategorized 0

Elke zondagmorgen hebben de luisteraars en Peter en zijn team een aperitiefafspraak bij Up To Date op Radio Tequila. Emile en Peter ontvangen jullie radiofonisch in UP-TO-DATE  met ook nu weer tal van interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema  “Lichtjes”. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Jose Lannoo van Wandelclub Natuurvrienden Deinze (WND) en Prof. Jo Vandesompele stellen de “CRIG walk 2022: stappen voor stappen in kankeronderzoek” voor. Het kankeronderzoeksinstituut CRIG (Cancer Research Institute Ghent) brengt, onder leiding van voorzitter prof. Jo Vandesompele (afkomstig van Zulte), meer dan 400 kankeronderzoekers van de verschillende faculteiten en diensten van universiteit Gent en UZ Gent samen, zodat er sneller en beter onderzoek kan gedaan worden. Ter ondersteuning van het Gents kankeronderzoek kozen zij dit jaar voor een wandeling op zondag 18 dec 22 die start en eindigt in het Ontmoetingscentrum in Olsene.

Andries Gryffroy is Vlaams Parlementslid en verslaafd aan muziek. Hij heeft een hart voor ondernemers en is specialist in energie maar is vandaag in de studio als oprichter van de Belgian Vietnamese Alliance! Momenteel lopen een drietal Vietnamese jeugdspelers stage aan de Youth Academy bij KMSK Deinze.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Alessandra Madonia brengt in haar wijnshop Buonissimo in Petegem het beste uit Sicilië.

Eddy Timmerman, voorzitter van De Kunstgreep, haalt de vijfde editie van Carré d’ Art naar de Brielpoort in Deinze op 10 en 11 december. Meer dan zeventig kunstenaars en hobbyisten zijn ingeschreven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − vijf =