Up To Date van 21 juni 2020

Up To Date van 21 juni 2020

juni 22, 2020 0

 

Stijn Michels, alias “de Vlaamse Zanger” heeft sedert 19 juni een nieuwe single uit, ‘Ik Voel Me Super!’. Stijn is sinds lange tijd gebeten door de muziekmicrobe en kent het Vlaamse lied als zijn broekzak. Dit hoor je meteen aan de nieuwe single. “Ik Voel Me Super” voelt qua tekst en muziek meteen goed aan. Het lied is een schitterende mix van diverse ingrediënten en geschikt om meteen een instant klassieker te worden. Het is het zesde geesteskind van De Vlaamse Zanger onder het label van Puur Feest Muziek. Tenzij u onder een steen heeft geleefd, zullen de hits “Ik Wil Leven”, “Het Is Weer Een Mooie Dag”, “Go! We Gaan Scoren! Go!”, “Baby Haai” en “3000 Jaren” u ongetwijfeld niet onopgemerkt voorbijgegaan zijn. In het dagelijks leven is Stijn leerkracht en laat nu net daar uit onverwachte hoek extra inbreng voor de single komen. De videoclip werd ingeblikt door Yaroslav Dolbilin (www.yaroslav.top) net voor de COVID-19 lockdown en het artwork werd ontworpen door Caspar Vandewalle, beiden leerlingen van VISO Mariakerke, Gent. De backings werden door collega’s en vrienden – elk vanuit hun kot – ingezongen via de dictafoonfunctie van hun smartphone. Twintig getalenteerde mensen zetten de voorbije 4 maanden hun schouders onder dit project. De single werd met veel passie ingepakt en voorzien van een meesterlijke strik en dat is er aan te zien en te horen.

Guido Vanderauwera bracht nieuws over Tai Chi in het park, meer bepaald de Brielmeersen in Deinze. Tai Chi in het park: is ondertussen aan zijn derde editie toe. Het zijn gratis proeflessen tijdens de zomerperiode in de Brielmeersen.

De nieuwe school Het Leerbos uit Deinze werd vertegenwoordigd in de studio door drie dames, Anne-Marieke Goossens, Els Gudders en Maaike Martens, weliswaar elk om beurt omwille van de coronatoestand in de studio. Het Leerbos wordt opgestart specifiek voor hoogbegaafde of snel lerende kinderen.

Ex-profvoetballer bij Beerschot, fotomodel, acteur en de bezieler van “Harrison” Eric Beyrens brengt een nieuw soloconcept, Harrison One. Eén van de nieuwe nummers is “Blackbird”, deze keer een McCartneynummer.

 

Voorzitsters Kathleen Bauwens en Alexandra Claes vertegenwoordigden Markant en hadden het over hun jaarprogramma, Markante zaken en zij schonken twee prachtige geschenkmanden weg op de radio.

Het programma wordt zoals elke week integraal opnieuw uitgezonden op maandagavond van 19 tot 21 u. Afstemmen daarvoor op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop.

En nog een toemaatje, een fotoreportage van Catherine Lamont

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − zeven =