Up To Date van 16 juni 2019

Up To Date van 16 juni 2019

juni 20, 2019 0

 

Eerste gasten in Up To Date waren deze zondag het zangduo Tom en Tamara, die hun nieuwste single “Viva l’Amore” kwamen voorstellen.

Katelijne De Corte is met het kunstinitiatief Platvvorm verhuisd naar de Kalkhofstraat in Deinze. Deze verhuis ging niet onopgemerkt voorbij: een honderdtal kunstenaars en kunstliefhebbers trok in een muzikale stoet door de straten van Deinze centrum, inclusief een loodzwaar kunstwerk van Joëlle Tuerlinckx. Voor creatievelingen en kunstliefhebbers is er dus een nieuw adresje in Deinzecentrum. Kunstenares Katelijne De Corte installeerde zich met Platvvorm in een leegstaand pand in de Kalkhofstraat 26B, recht tegenover de nieuwe muziekacademie. Het is een ontmoetingsplaats voor nationale en internationale artiesten, waar kunstenaars een atelier kunnen huren tegen een lage prijs. De eerste tentoonstelling heet Coincidences/Coïncidenties en deze werd geopend met de stoet, waarin een werk van Joëlle Tuerlinckx van de oude site aan Neerleie naar de nieuwe site werd gedragen. Stella Lohaus (LLS) mocht het werk en het nieuwe pand inwijden.

Ivan De Keyser organiseert, samen met Driespoort en Radio Tequila, weer een BreydelTour. Met zijn allen mee op TOURnee! Op maandag 8 juli 2019 organiseren Radio Tequila (Deinze – FM 106,2 en Aalter: FM 107,8) en Driespoort Shopping Deinze het zesde Breydel Tourfeest. Ga mee naar het zesde Breydel Tourfeest in de Champagnestreek in Frankrijk. Een all-in-pakket zorgt voor een zorgeloze, sportieve en leuke dag. De dag na het startweekend in Brussel trekt de Tour de France Frankrijk in. De derde etappe start in Binche en komt aan in Epernay. Op 30 km van de aankomst passeert de Tour in het champagnedorp Damery, de plaats waar in 2019 het Breydel Tourfeest zal plaats hebben. Het is een all-in-pakket voor € 69 per persoon en omvat transport met de bus, ontbijt, doortocht publiciteitskaravaan, live passage van de derde Tourrit, amusement met rockband Fox & the Bullocks, Studentenfanfare Ghendt en dj Kristof. De kroon op het arrangement is de lekkere Breydelmaaltijd, vers gemaakt in de legendarische Breydel reuzegrote pan met verse frietjes. ’s Avonds is er ook een Breydel broodje voorzien. Inschrijven kan nog via marc@radiotequila.be.

Bart Van Thuyne en voorzitter Geert Leenaert vertelden honderduit over Grammene Gulde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =