Zeventiendorpen on Air 8 in het teken van de jeugd op 30 november 2020

Zeventiendorpen on Air 8 in het teken van de jeugd op 30 november 2020

november 27, 2020 Elfdorpen on Air 0

De achtste aflevering van ‘Zeventiendorpen on air’ gaat op maandag 30 november in de ether. Vanaf 11 uur is het radioprogramma van dienstencentrum Zeventiendorpen live te beluisteren op Radio Tequila en kunnen mensen via de Facebookpagina van Radio Tequila ook meekijken met het programma.

Deze uitzending staat volledig in het teken van jeugd. Je komt meer te weten over de jeugdwerking in Deinze. Gastvrouw Eva D’haene bespreekt het aanbod en hoe de jeugddienst en de vele jeugdverenigingen de lockdown hebben beleefd. Welke acties werden ondernomen om de jeugdwerking terug veilig te kunnen opstarten? Dit alles wordt beantwoord door jeugdconsulente Jolien De Wispelaere.

Daarnaast komt ook Rutger De Reu, schepen bevoegd voor jeugd, aan het woord over de Tsjid-chat campagne. Wat houdt deze campagne in en hoe blijft de stad inzetten op ondersteuning van onze jeugd?

Dit alles en zoveel meer kom je te weten in de laatste editie van dit jaar van Zeventiendorpen on Air. Een passende muziekkeuze maakt van deze uitzending een fijne en interessante ervaring.

Afstemmen op maandag 30 november van 11 u tot 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107. voor de regio Aalter. Meeluisteren kan ook online via www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop of via Facebook live.

Zoals steeds wordt het programma integraal opnieuw uitgezonden op dinsdagavond van 19 tot 20u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 10 =