Maxiversie van ‘Elfdorpen on Air’

Maxiversie van ‘Elfdorpen on Air’

mei 24, 2020 Elfdorpen on Air 0

In de vorige aflevering was de SAR te gast bij Eva, met voorzitter Hervé Huys (midden) en ondervoorzitter Rita Van Neste (rechts).

De derde aflevering van ‘Elfdorpen on Air’, op maandagvoormiddag 25 mei op Radio Tequila, gaat even in een hogere versnelling. Deze keer gaat presentator Eva D’haene immers twee uur live en kunnen de luisteraars via de Facebookpagina van Radio Tequila ook meekijken.

Eva D’haene: ‘Op 25 mei gaat een extra lange uitzending van Elfdorpen on Air in de ether. We starten om 10 uur en nemen om 12 uur terug afscheid. Daarnaast gaat dit programma voor de eerste keer ook live op de Facebookpagina van Radio Tequila en kan het programma dus ook bekeken worden.’

De Visite & Oproep 17

‘De lockdown is nu reeds vele weken in voege en steeds meer versoepelingen vinden hun ingang in het dagelijkse leven. Tijdens deze uitzending nemen we de luisteraars mee op pad en belichten we vier dienstverleningen voor onze senioren van Deinze, Het Land van Nevele. We starten met “De Visite”, een nieuwe dienstverlening in samenwerking met de dienst wijkwerken. Deze gezelschapsdienst zal toegelicht worden door Ilse De Weirdt. Vervolgens komt wijkwerkster Rita Plasschaert aan het woord in verband met Oproep 17. Deze dienst werd opgestart in oktober 2019 en won heel snel klanten. De COVID-19 maatregelen en de daaruit vloeiende isolatie, geeft deze dagen een nog grotere waarde aan deze bel-dienst. Rita doet dit met passie en overgave en dit zal ook te horen zijn in het interview,’ verklapt de presentator.

Beweegcoach

Naast het ontmoeten van mensen, is het in beweging blijven ook van groot belang voor iedereen. Ideaal om de dienstverlening van de BOV-coach toe te lichten. Deze beweegcoach helpt mensen op weg om meer of om opnieuw te gaan bewegen. Denk hier niet aan zware trainingen of onmogelijke doelen maar eerder aan dagelijkse oefeningen of de stap naar een sportclub. Veerle Vandendriessche en Wouter Verstockt, beiden BOV coaches, komen dit met plezier toelichten in de studio.

De Max

‘Deinze, fietsstad, ook voor zij die niet meer kunnen of durven fietsen. Sinds Pasen 2017 brachten wij met De Max, een riksja, al heel wat mooie en vreugdevolle momenten aan onze passagiers. De wind in de haren, het gevoel van vrijheid, zeker in deze tijden merkt iedereen het belang hiervan. Twee van onze piloten komen hierover met liefde vertellen want, na ‘liefde voor muziek’, is het nu tijd voor ‘liefde voor De Max’,’ besluit Eva.

Afstemmen dus voor de derde aflevering van ‘Elfdorpen on Air’ op Radio Tequila via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Je kan meekijken via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 7 =