Joren Blanckaert in De Rode Avond

Joren Blanckaert in De Rode Avond

mei 1, 2019 De Rode Avond 0

Donderdagavond 2 mei 2019 nodigt presentator Yves Van Durme als centrale gast Joren Blanckaert uit in De Rode Avond op Radio Tequila. Joren is in Deinze en omstreken bekend voor de organisatie van muzikale activiteiten zoals bijvoorbeeld de Jazzy Sundays. Hij is zelf een niet onverdienstelijk muzikant. Yves voelt Joren aan de tand over zijn muzikale voorkeuren.

Joren: “In mijn vrije tijd ben ik gepassioneerd bezig met cultuur, in het bijzonder met muziek, zowel passief als actief. Concertjes meepikken, kleinschalig in cafés of in een theaterzaal, zijn een ideale ontspanning voor mij. Zelf speel ik gitaar en basgitaar, en volgde 10 jaar klassieke gitaar aan KADE in Deinze bij Maarten Decombel. Sinds 2006 kriebelde het om ook zelf de handen uit te mouwen te steken om het aanbod muziek in Deinze te verbreden. Tot enkele jaren terug was ik actief bij Vzw Cultuurschok, het organiseren van vele Lazy Friday concerten in de Rekkelinge, Living Music. Sinds een paar jaar ben ik nu actief bij vtbKultuur Deinze waar ik de drijvende kracht ben achter de Jazzy Sunday concerten en Huiskamerconcerten. Ik droom ervan in eigen stad cultuur in allerlei vormen te kunnen consumeren. Dromen worden soms werkelijkheid.”

Wil je meer te weten komen en ben je benieuwd naar zijn muzikale selectie, stem dan donderdag 2 mei om 19u af op Radio Tequila via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of wereldwijd via www.radiotequila.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − vier =