Vooruitblik op Up To Date 943

Vooruitblik op Up To Date 943

november 27, 2021 Up To Date 0

Aflevering 943 van UP-TO-DATE kan beluisterd worden op zondagmorgen 28 november van 10 tot 12 uur. Guido en Peter ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: “Thanksgiving music…. ”.  

Stem dan af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of via de website www.radiotequila.be . Hou ook Facebook in de gaten.

Wim De Coninck en Mie De Neve stellen hun theaterstuk over wielrennen voor. Vrijdag deden ze nog een succesvolle try-out in Landegem. Voormalig topkeeper en Deinzenaar Wim De Coninck, die de gouden ‘Europese’ jaren meemaakte bij Zulte-Waregem en nadien keepte bij Anderlecht, AA Gent en Antwerp, werkt na zijn geslaagde humoristische debuutshow ‘Den boer op’ volop aan een tweede humorvoorstelling. Deze keer in duo met Mie De Neve, een door de wol geverfde actrice uit de regio Deinze die ook de regie voor haar rekening neemt.

Selina Baron uit Zulte brengt een eerste cover uit na haar deelname aan The Voice. Op 29 november 2004 kwam een van de meest legendarische songs ooit uit: “Boulevard of Broken Dreams” van Green Day . Nu, 18 jaar later, brengt Selina Baron haar eerste cover ooit uit op haar eigen Spotify pagina. Het is een herwerking van dit meesterstuk die ze samen uitbrengt met DJ Alexander Merlin.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Het nieuwe vaccinatiecentrum in kasteel Ten Bosse/D’Hulhaege opende op 17 november de deuren. Wat moeten we allemaal weten over de huidige situatie? Waarschijnlijk komt er een tweede vaccinatiecentrum. We vernemen het graag van dr. Johan Matthijs, voorzitter ELZ Schelde & Leie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =