Vooruitblik op Up To Date 941

Vooruitblik op Up To Date 941

november 13, 2021 Up To Date 0

Guido en Peter presenteren aflevering 941 van Up To Date tussen 10 en 12 u op zondagmorgen. Zij ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: “Remember…. ”.

Wie wordt Viskok van het Jaar 2022? Deinzenaar Piet Vande Casteele van Duchateaux-catering is een van de 5 laureaten.
Dat is een Nationale Horecawedstrijd met rog. Welke professionele kok heeft het lekkerste en origineelste gerecht met rog, de Vis van het Jaar 2021, op zijn kaart staan? We komen het te weten op maandag 22 november in de demonstratiekeukens van Horeca Expo in Gent.

De Deinse burgemeester Jan Vermeulen over de situatie van corona in de stad Deinze, het nieuwe vaccinatiecentrum, het bezoek van Koningin Mathilde en andere organisaties voor het einde van het jaar.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

De Kwelm vzw brengt de nieuwe theatervoorstelling VOS tijdens het Canteclaerjaar. Wij ontvangen in dat verband heel wat gasten: Han Coucke (Han Solo), Jits Van Belle en bestuurder van Kwelm vzw Jo Guillebert. Er is ook een telefonisch interview met regisseur Dimitri Leue.

Karen Steyaert en Bart Vermaercke, van de organisatie van de Canteclaerstoet, die ook tevreden zijn met de deelname van VOS aan de Stoet op 22 mei 2022. Het gaat uiteraard over de vernieuwde Stoet van Canteclaer, de nieuwe reuzen, …. en alle andere dingen in verband met de vijfjaarlijkse stoet die nog niet mogen geweten zijn.

Volg van 10  tot 12 u Up To Date mee via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Het kan ook via www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − een =