Vooruitblik op Up To Date 933

Vooruitblik op Up To Date 933

september 18, 2021 Up To Date 0

Op zondagmorgen loopt aflevering 933 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Na de live uitstap naar de Markt van Deinze vorige week, ter gelegenheid van de Versele-Laga Run, ontvangen Emile en Peter hun gasten weer in de vertrouwde studio. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: “No cars today…”.  

Bart Laureys, voorzitter Davidsfondsgewest Land van Leie en Schelde, Ronald Vandermander, bestuurslid Davidsfonds, en Hervé Claeys, curator, komen vertellen over de tentoonstelling Human Migration van 18 september tot eind oktober in zaal Volkskring in Deinze. Naast de tentoonstelling worden er ook een aantal voordrachten georganiseerd.

Ronald Vandermander is Davidsfondsbestuurslid in Deinze, Hervé Claeys is curator van de tentoonstelling.
Bart Laureys is als voorzitter van het Davidsfondsgewest Land van Leie en Schelde betrokken bij dit groots opgezette project. De tentoonstelling is professioneel gemaakt door Good Planet (dat is de organisatie die de wedstrijd organiseerde die door onze leerlingen werd gewonnen) en werd eerder in de Senaat en in Oudenaarde opgesteld.

Voorzitter UNIZO Deinze Lard Vanobbergen en bestuurslid Valérie De Ruyck worden aan de tand gevoeld over de Deinze Cycling Tour 2021 op 2 oktober en de Dag van de Ondernemer op 18 november, een culinaire topavond met Maarten Bouckaert van restaurant de Castor uit Beveren-Leie.

De “Column van Carlos Alleene“. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Kaat Verheeke van LIGO, vroeger het Leerpunt, heeft het over de nieuwe lessenreeks, ook in Deinze. Vorige week eindigde ook de week van de geletterdheid.

Jeugddirigent Sam Stroobandt en dirigent van het Harmonieorkest Kenny Van Heuversijn komen fier de oprichting van het Jeugdharmonieorkest Deinze voorstellen.

Je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 8 =