23-08-2016 - Local Heroes op Zwintriatlon BBQ op Lakeside Paradise

Straks staat alles in Knokke-Heist opnieuw in het teken van de jaarlijkse Zwintriatlon! En voor de derde maal organiseert Lakeside Paradise een reuze Zwintriatlon BBQ, waar alle deelnemers terecht kunnen om even uit te blazen, gezellig na te kaarten, aperitiefje te drinken, van een lekkere BBQ te smullen en te genieten van een hippe DJ.

 
Nieuw dit jaar is het “local heroes” initiatief, waarbij de eerste drie dames en heren woonachtig te Knokke-Heist even in de bloemetjes gezet zullen worden. Elk jaar doen er immers heel wat sportievelingen uit de gemeente mee aan de Zwintriatlon, goed voor 1/3 van het deelnemersveld! Sommigen halen zelfs podium, voor anderen is dit het hoogtepunt van het jaar, nog anderen beleven dit als hun enige sportprestatie…
 
De eerste 3 dames en heren uit volgende leeftijdscategorieën -25, 25-29, 30-34, 35-39,40-44, 45-49, 50-59, 60+ verdienen een sportieve pluim en die willen we die avond dan ook geven! Dit zal wellicht nog meer stadsgenoten een hart onder de riem steken om een nog gezonder en sportiever bestaan te gaan leiden!
 
Voorafgaandelijk reserveren voor de BBQ is noodzakelijk en kan per mail naar info@lakesideparadise.be of via ons onthaal.
Groepen kunnen uiteraard hun tafel(s) laten voorbehouden.
Deelname per persoon is 25€
 
De avond ziet er als volgt uit:
 
19H        Kick Off Apero powered by our sponsor Herbalist Organic Gin
20H        All You can eat: salad bar, côte à l'os & veggie burgers
(La vie est Belle)
Podia     Local Heroes Podia
 
Music    By DJ Yargo & Violin Girl Milena de Barquin
 
Campfire
 
CU Soon at The Lake!
Frank & Natalie[ Terug naar de homepage ...]


Listen to Radio Tequila

Leerzewegels en Jan Filliersroute


vtbKultuur Deinze

  
© Radio Tequila Deinze, 1997-2017 | Home | Advertise | Bookmark | Disclaimer | Stats | Contact