23-06-2016 - PERSMEDEDELING: RODE DUIVELS IN EK-FINALE?

MERKSEM - Na de zege van onze Rode Duivels tegen Zweden wordt in de Lotto Arena luidop gedroomd van een zinderende EK-finale met ons nationale voetbalteam. Voetbalfans kunnen nu al optieplaatsen boeken voor Dance With The Devils op 10 juli.

 
Met hun tweede plek in groep E ontlopen onze Rode Duivels bijna alle toplanden in de volgende ronde, waardoor ze hun kansen op de finale verhogen. Want België ontwijkt Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Engeland, die eerst tegen elkaar moeten spelen om de finaleplaats af te dwingen. Studio Brussel en PSE-Belgium denken alvast positief over het minder zware Belgische speelschema en warmen zich nu al op voor een extra Dance With The Devils. Stoten onze Rode Duivels door naar de finale, dan zal ook deze wedstrijd op groot scherm worden uitgezonden in de Lotto Arena en met de beste livemuziek en door top-dj’s worden ondersteund.
 
Boeken voor deze unieke supportersbelevenis kan nu al. De voetbalfans krijgen de kans om hun plaatsen te reserveren, maar ontvangen pas een betaaluitnodiging wanneer zeker is dat België op 10 juli voor de finale aantreedt in het Stade de France. Een bericht wordt onmiddellijk na de halve finale verstuurd en men krijgt 24 uur de tijd om de plaatsen definitief te bevestigen.
 
Studio Brussel stelt ondertussen opnieuw een supersterk omkaderend muzikaal programma samen, zodat het ook die zondagavond 10 juli een feest zonder weerga wordt. Een feest waarbij we hopelijk met z’n allen de Belgische EK-titel tot in de vroege uurtjes zullen vieren.
 

 
DANCE WITH THE DEVILS in de Lotto Arena – optie op 10 juli voor de uitzending van de EK-finale België versus ?. Tickets kosten 10 euro (staanplaatsen) en 15 euro (genummerde zitplaatsen), verplaatsing van en naar de zaal met De Lijn en eerste consumptie inbegrepen. Betaling gebeurt pas na de plaatsing van België voor de EK-finale.

 

 [ Terug naar de homepage ...]


Listen to Radio Tequila

Leerzewegels en Jan Filliersroute


vtbKultuur Deinze

  
© Radio Tequila Deinze, 1997-2017 | Home | Advertise | Bookmark | Disclaimer | Stats | Contact