18-03-2018 - Up To Date 751 - Joop Verzele, voorzitter Eicomité

  UP TO DATE - 751  18-03-18  

10:00

  • Intro “Wade In The Water” – Ramsey Lewis
  • Verwelkoming – overlopen gasten programma

10:05

Joop Verzele (voorzitter Eicomité) + Lander Piens (woordvoerder Eicomité) 

Vrijdag 30 maart: Paasparty @de feesttent met om 18u. After-work Party (gratis drankkaart van €5 en om 21u.         DJ Double A-DJ Davy + DJ Battle Zingem en Kruishoutem vvk €6 en add €8

Zaterdag 31 maart – Pur Natur Kindernamiddag@de feesttent met om 13.30u. Verkiezing Eiprinses en Eierprins met Piet Piraat en van De Bende + 16.30u. Mini Eierworp – gratis

’s avonds om 20u. verkiezing Eierboer@defeesttent met optreden van Get Ready – presentatie Filip Piens –             vvk €10 en add €15.

Zondag 1 april: verkiezing Eikoningin@feesttent. Wie wordt opvolger van Céline?  - optreden van de Romeo’s – presentatie Bjorn Verhoeve – vvk €15 en add€20

Maandag 2 april Kruishoutem Eivol! 9u. @CCMastbloem – Carrefour Paasontbijt; om 14u. Oldtimer meeting, Foodtruckfestival, Straatanimatie en 1ste kampioenschap Kruisems eierwerpen.

15u.@feesttent Nieuw Plein: gratis optreden Bart Kaëll; 16u. @feesttent Nieuw Plein: Coverband Plugged; 18u. @Centrum Kruishoutem: Gulden Eierworp i.s.m. Mefino; 200.30u. @feesttent nieuw Plein:optreden The Amazing Flowers;; 21.30u@CCMastbloem: Reuzevuurwerk i.s.m. Willy Naessens

Dinsdag 3 april om 14u. Volksfeest@defeesttent: gratis koffie & taart en optreden Jacky Lafon en Filip Piens. €6

10:30

Tracy Hankens – 18 maart (vandaag) Dag Van de Zorg – De Ceder

Opendeurdag in de Ceder ! DeCeder heeft heel wat te bieden.
DeCeder, dat is niet enkel zorg. Er is in DeCeder ook een hotel voor iedereen, een restaurant voor iedereen, een zwembad en wellness voor iedereen, vergaderruimtes en seminarieruimtes voor iedereen..... En er is nog zoveel meer. Zij brengen je dan ook graag op de hoogte van hun aanbod én het verloop van de nieuwbouwwerken. 

Het Restaurant van DeCeder werd volledig gepimpt voor de bezoekers. Hier kan iedereen elke dag van de week terecht voor een verse dagschotel, een uitgebreid seizoensmenu of maandmenu. Wim Vandamme inspireert hun koks. 

11:05

David Veranneman van Energyathome

1.       Een project in Afrika met zonnepanelen, een soort joint venture met een Afrikaan.

Hij is goed thuis in de wereld van de Formule 1 en heeft daar de Afrikaan Moko leren kennen. Samen zijn zij in dit project gestapt.

2.       Binnenkort wordt de laadpaal van Ellen Snoeck geplaatst

11:30

Bart en André De Poorter:  documentaire Gaston Martens eindelijk online

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van het overlijden van toneelschrijver Gaston Martens vorig jaar, realiseerden André en Bart De Poorter een heuse documentaire. Het werd een rijk gestoffeerde film van 47 minuten, op verschillende locaties gefilmd en met een schat aan oud materiaal.
Het leven van Martens wordt chronologisch verteld, en ook zijn invloeden voor zijn stukken komen uitgebreid aan bod. Want veel is op ware gebeurtenissen gebaseerd! Wist u dat hij ook internationale faam genoot, dat hij er op een bepaald moment zelfs bijna mee stopte, en waarom hij zijn geboortedorp Zulte verliet?
In 2017 werden een zestal voorstellingen van de documentaire georganiseerd in Zulte, Deurle en Schellebelle. Maar nu is de film ook voor iedereen volledig op Youtube te bekijken. Aan dit project werd meer dan twee jaar gewerkt. Een reportage duidelijk met liefde gemaakt, een waardevol document voor Zulte en alle geïnteresseerden.

Het werd het filmdebuut van Bart De Poorter.
Het werk van Gaston Martens (Zulte, 24 april 1883 - Deinze, 11 mei 1967) handelt voornamelijk over het wel en wee van de kleine Vlaamse man in de Leiestreek. In Vlaanderen en Frankrijk werden de stukken van Martens (Paradijsvogels, Prochievrijers, Leentje uit 't Hemelryk) erg populair.
Met interviews van Jef Demedts, Werther Van Der Sarren en Mark De Bie en beelden van Zulte, Machelen, Nieuwenhove, Lotenhulle, Sinaai, Deurle, Gent, Parijs, Ardèche, Madrid, Sardinië, toneelgroep Knipperlicht en Vlaams MuziekTheater.

+ 11:55

  • Slotnummer “The ‘In’-Crowd” – Ramsey Lewis
  • Bedanking gasten
  • Bedanken Redactie – Techniek – Kantine[ Terug naar de homepage ...]


Listen to Radio Tequila

Valentijnswandeling

vtbKultuur Deinze

  
© Radio Tequila Deinze, 1997-2017 | Home | Advertise | Bookmark | Disclaimer | Stats | Contact