Vooruitblik op Up To Date 1082

Vooruitblik op Up To Date 1082

augustus 24, 2024 Uncategorized 0

Zondagmorgen 25 augustus, tussen 10 en 12 u, ontvangen Judith en Peter  in aflevering 1082  van UP TO DATE verscheidene boeiende gasten. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “To the Moon and Back”. Afstemmen dus op 106.2 FM vanuit Deinze en Aalter. Ook wereldwijd te volgen via de groene knop op www.radiotequila.be.

Philippe De Bruycker organiseert met de Koninklijke Handbooggilde Merendree Sint Sebastiaan een Schuttersbarbecue voor familie-,vrienden- en buren in de Dopershoek 8 in Merendree. Iedereen is er welkom. Er wordt om 11 uur gestart met  het aperitiefterras en doorlopend springkasteel voor de jeugd.

Schepen van Deinze Filip Vervaeke is ook voorzitter van het feestcomité Niet Versaegen (foto). Samen organiseren ze op 31 augustus de 12de editie van Hapje Tapje in Nevele, een Grote Culinaire Markt met tal van eet- en drankstanden.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Renée Aneca uit Vinkt dingt mee naar het kroontje van Miss België 2025. De 19-jarige studente Event- en projectmanagement is één van de kandidaten voor de Miss Oost-Vlaanderen-verkiezing, die plaatsvindt in september en als voorronde geldt voor Miss België.

Walter Galle, alias Billy Wyman, oud-medewerker van Radio Tequila, heeft het over de anti-zee-zenderwet die 50 jaar geleden in voege trad. Op 31 augustus is het exact 50 jaar geleden dat de anti-zee-zenderwet in voege trad. Zij waren eigenlijk de voorgangers van de vrije radio. Vandaag noemen we die lokale of regionale radio. Op 31 augustus, van 17 tot 19 u, brengt Radio Tequila in dat kader een special.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =