Vooruitblik op Up To Date 1080

Vooruitblik op Up To Date 1080

augustus 10, 2024 Uncategorized 0

Zondag ontvangen Christian, Judith en Peter  in aflevering 1080  van UP TO DATE verschillende interessante gasten.  Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Golden Nafi !”  Afstemmen dus op 106.2 FM voor de regio Deinze en Aalter. Ook wereldwijd te volgen via de groene knop op www.radiotequila.be.

Christian Lapinne bij de spits af met een gesprek over de “reactorgeneratie” wat verwijst naar Tsjernobyl-kernramp uit 1986. Hij ontvangt het gezin Claudine & Johan Vandesande uit Sint-Martens-Latem. Het thema is “De reactorgeneratie”. Nadat de Tsjernobyl-kernramp uitbrak in 1986 heeft het gezin zich geëngageerd om jaarlijks één van de vele kindslachtoffers één maand lang op te vangen bij wijze van “gezondheidsvakantie”.

Carine brengt haar rubriek ‘Positief gedacht’ met spreuken en quotes rond het thema ‘geweldloosheid’

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Eddy Van Oost biedt met de voetbalschool Atletico als eerste vereniging de Uitpas aan in de gemeente Zulte, naast een aantal gemeentelijke diensten

Sarah Lanckman van Versele-Laga heeft het over de zesde editie van de Versele-Laga Run op 8 september. Vier afstanden, één missie: VERSELE-LAGA RUN voor de natuur en wilde dieren. Dit evenement is een mooie samenwerking tussen Versele-Laga, AC Deinze en Stad Deinze.

Deinzenaar Cédric Dhaenens behaalde in juni zijn bachelor klassieke zang aan het Lemmensinstituut. Het Harmonieorkest Deinze sloeg voor een feestelijk zomerconcert de handen in elkaar en deed dit met drie jonge wolven, zangeressen Lana Lauwers en Naomi Engels en zanger Cedric Dhaenens. Ze brachten een breed programma van klassiek tot swing pop. Een muzikale verrassing is ook nooit ver weg bij dit orkest voor en door Deinzenaren. Een unieke combinatie van feest, jeugd en cultuur. Wij nodigden Cedric uit bij ons in de studio voor een babbel met deze talentvolle artiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − veertien =